luni, 21 noiembrie 2016

beauty news Kiehl's: serumul Daily Reviving Concentrate


































Ii spun serum, desi este, practic, un ulei. Unul uscat, insa. Stiti ca exista asa ceva, da? Specific lucrul asta ca nu cumva sa va speriati voi, posesoarele de ten gras si mixt. Uleiul v-ar putea ingrozi, insa nu aveti de ce, sincer! Kiehl's Daily Reviving Concentrate NU ingrasa pielea, nu ridica nivelul sebumului pana la cer (si inapoi), nu stimuleaza tenul acesta al vostru pretentios sa luceasca si mai tare. Acestea fiind lamurite, vreau sa va spun ca este sen-za-ti-o-nal! 


Inaintea lui folosisem varianta celalata, pe mov, pentru noapte - Midnight Recovery Concentrate, o alta minune a cosmeticii, una dintre vedetele Kiehl's. 😍
Acest elixir din uleiuri esentiale pure, apreciat la nivel mondial, imi place la nebunie si el! Este un ulei-serum senzational care hidrateaza in profunzime, inlatura instantaneu senzatia de piele "care tine", foarte uscata si deshidratata, care in cazul meu este tot mai prezenta. Cu toate acestea, nu ramane gras pe piele, iar partea wow este ca, desi ulei, este si o excelenta baza pentru machiaj! Il aplic si seara, si dimineata, iar pielea a devenit luminoasa, ferma, neteda.

Revenind la Daily Reviving Concentrate, aflati ca oferă protecție antioxidantă cu ajutorul ingredietelor naturale pe care le contine, respectiv extracte din rădăcină de ghimbir, floarea-soarelui și tamanu. De altfel, nu contine parabeni si nici uleiuri minerale, este non-comedogenic si non-acnegenic, asa ca daca luptati cu acneea -ca mine, acum!- nu va temeti ca un produs uleios le-ar putea inmulti. Cu DVC de la Kiehl's nu este cazul! Ba dimpotriva!
In functie de cat de deshidratat si uscat este tenul vostru, dozati cu ajutorul pipetei cantitatea de ulei necesara. Nu va sfatuiesc sa aplicati foarte mult pentru ca il risipiti aiurea si chiar este o licoare pretioasa. Jumatate de pipeta sau chiar cateva picaturi, in cazul meu, reprezinta o cantitate suficienta pentru masajul delicat al tenului, al gatului si decolteului. Stiti ca este important sa aveti grija si de aceste zone, da? Ok, nu mai insist atunci! 😊

Cat despre miros, eu simt un parfum citric, dar nu intens, ci foarte subtil, delicat, proaspat.
Aplicati, asadar, cateva picaturi de ulei pe zonele mentionate, masati usor pana cand este absorbit de piele si apoi relaxati-va! Imediat dupa aceea, este posibil, daca nu aveti tenul uscat, sa simtiti pielea usor, dar usor uleioasa. Eu percep altfel: o simt matasoasa, atat de matasoasa ca pare uleioasa. Anyway, senzatia dureaza vreo 3-5 minute. Dupa aceea, dispare si puteti aplica in continuare crema de zi sau de noapte si, dupa caz, fond de ten. 

Uleiul de îngrijire Kiehl’s Daily Reviving Concentrate are 30ml și costă 179 lei. Se utilizează în 18 luni de la deschidere, deci mult si bine, iar investitia merita din plin.


Magazine Kiehl's gasiti in Afi Palace Cotroceni si in Baneasa Shopping City.

De altfel, mergeti si rugati fetele din magazin sa va ofere esantioane. Sunt foarte dragute, nu va fie jena, nu va vor privi ciudat si nici nu se vor purta urat cu voi, va garantez!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search