luni, 21 noiembrie 2016

beauty news #ElizabethArden: balsamul pentru buze Eight Hour Cream


Fie vara, fie iarna, nu-mi lipseste niciodata din geanta cel putin un balsam pentru buze si asta pentru ca am probleme cu deshidratarea tenului, implicit a buzelor. Nu beau apa suficienta, habar nu am care este cauza acestei deshidratari, cu greu ameliorate cu ajutorul cosmeticelor speciale. Si daca rezolv cumva problema tenului folosind creme si serumuri intens hidratante, cu buzele e belea mare, daca intelegeti ce vreau sa spun! 


Atunci cand este foarte frig, mi se intampla ca buzele sa se usuce atat de tare, incat crapa pur si simplu si uneori sangereaza. Recent am fost intr-un weekend in nordul Moldovei si am prins doua zile de ger fix cand nu aveam balsamul de buze la mine. A fost horror! Nu puteam zambi, abia vorbeam, trebuia sa sorb supa ca bebelusii, pentru ca la fiecare miscare a buzelor simteam cutite pe buze. Evident ca se si inrosesc in perioadele astea de deshidratare extrema.
Cred ca din aceasta cauza am ajuns obsedata de balsamurile pentru buze si port cat de multe pot, prin toate gentile, in speranta ca voi avea tot timpul unul la indemana. 
Nu toate sunt in regula si din experienta mea, nu vi le recomand pe cele colorate si foarte parfumate, ca niste rujuri. Prietena mea, Alina, spre exemplu, le adora. Ea imi spune ca acestea ii ingrijesc bine buzele, la mine, insa, nu functioneaza. Preferam sa folosesc celebra crema de galbenele decat acele balsamuri colorate.

elefant.ro%20

De aceea, atunci cand intalnesc un produs bun si foarte bun, in acest sondaj al meu permanent printre tratamentele pentru buze, simt nevoia sa-l laud si altora.
Ultimul intrat in colectie este balsamul protector din gama Eight Hour Cream de la Elizabeth Arden. Se alatura si el celorlalte cosmetice Elizabeth Arden pe care le-am tot testat saptamana asta, fabuloase toate. Inca nu am incheiat prezentarea lor. Mai am o crema pentru ten, un fond de ten si o pudra.
Pana atunci, sa va zic despre balsam!
Nu-mi prea plac acestea care trebuie aplicate cu degetul care nu este intotdeauna curat, dar sa spunem ca si sistemul ala imunitar mai trebuie stimulat din cand in cand.
Asadar, o sa am grija sa nu-l aplic cu degetelul cu care tocmai m-am tinut de bara din metrou. In rest, e perfect!
Are un parfum discret, usor mentolat il simt eu, NU este lipicios deloc, este foarte delicat, are o textura catifelata si confera instant un aspect matasos buzelor. 
Este drept ca momentan nu le am crapate si nici foarte uscate, dar chiar stiu sa apreciez un balsam de buze bun. Am folosit zeci, la naiba! 😀
Imi place mult! Astazi nu mi-a lipsit de pe birou si l-am reaplicat de 10 ori, cred, pentru ca am tot baut cana de ceai dupa cana de ceai. Am petrecut o duminica à la maison, in pijamale...
Ah, poate fi si o excelenta baza pentru ruj, mai ales in cazul celor rezistente la transfer despre care stim foarte bine ca au tendinta sa usuce buzele!

Pe langa vitamina E, balsamul acesta contine:

Petrolatum 30.2 % W/W, Padimate O 8.0 % W/W, Oxybenzone 3.0 % W/W. Other Ingredients: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ozokerite, Glyceryl Rosinate, Cetyl Lactate, Lanolin, Myristyl Lactate, Cetyl Acetate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Beeswax, Tocopherol, Acetylated Lanolin Alcohol, Methylstyrene/Vinyltoluene Copolymer, Microcrystalline Wax, Bht, Vegetable Oil, Zea Mays (Corn) Oil, Fragrance, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Butylparaben, Propylparaben, Iron Oxides 




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search