duminică, 13 noiembrie 2016

beauty news YVES ROCHER: parfumul Accord Chic



















ACCORD CHIC, ce completeaza gama Secrets d’Essences a Yves Rocher, este un parfum oriental - floral, cu note condimentate, in contrast perfect, sofisticat si misterios in acelasi timp. 




Piperul Roz și esența de Elémi își dezvăluie latura picantă și conferă strălucire Irisului. Pentru un plus de profunzime și contrast, am adaugat extractul de Benzoină cu accente onctuoase și extractul de Tămâie cu notele sale misterioase. Accord Chic dezvăluie o feminitate cutezătoare, rafinată și deosebită”, au declarat parfumierii Olivier Cresp si Marie Salamagne, cei care semneaza aceasta creatie din 2016 a Yves Rocher.
 

Piperul roz este picant și condimentat, cu accente acidulate si imprimă parfumului o prospețime efervescentă, in timp ce aroma extractului de Elemi este fresh, condimentant cu fațete verzi, balsamice și acidulate. Conferă parfumului o notă picantă.


Având nuanțe violete, lemnoase și pudrate, Irisul se deschide pe note suple și maiestoase. Conferă parfumului o densitate florală extrem de elegantă.

Benzoina este delicată, balsamică, vanilată și pudrată. Aceasta imprimă parfumului căldură și senzualitate.

Notele de Tămâie sunt balsamice, rășinoase și picante, cu fațete acidulate și fresh. Imprimă parfumului o semnătura misterioasă.


Trandafirul imprima parfumului Accord Chic note de varf condimentate, piperate, cu accente citrice, o prospetime exploziva. 

Pret: 195 lei / 50 ml

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search