duminică, 13 noiembrie 2016

Rance 1795 Collection Imperiale, creatiile care au marcat istoria parfumeriei mondiale

Timp de peste 200 de ani, mai mult de zece generatii ale familiei Rance au transmis din tata in fiu secretele frumusetii, arta de a oferi parfumuri, cu un rafinament aparte. Rance este una dintre cele mai vechi familii de parfumieri din lume si cea care, de sute de ani a readus la viata esentele pretioase pe care fondatorul François Rance le-a dedicat unora dintre cele mai cunoscute figuri ale istoriei.In 1795, Francois Rance a fondat Casa de parfumuri cu acelasi nume, in regiunea Grasse, punand bazele, impreuna cu alti cativa renumiti parfumieri ai vremii, a ceea ce a devenit in timp, locul de nastere al parfumeriei franceze. 

Rafinamentul si ingeniozitatea lui Rance au atras atentia lui Napoleon I, care l-a onorat cu titulatura de “parfumierul sau preferat”. 

Esentele deosebite ale parfumierului reprezentau, de fiecare data, o delicioasa incantare pentru imparat si iubita sa, Josephine. Carisma si povestea acestor personaje sunt transpuse de notele parfumurilor Le Vainqueur si Josephine, inscrise in cartea de aur a istoriei parfumurilor.

Succesorii lui Francois duc mai departe traditia “parfumurilor imperiale.” Jean Rance a realizat in cinstea nasterii unicului fiu al lui Napoleon, Francois Charles, regele Romei, un parfum purtand numele acestuia. 

Mai tarziu Alexandre Rance, a realizat in cinstea fermecatoarei sotii a lui Napoleon al III-lea un parfum deosebit, de un rar rafinament, pe care l-a botezat Eugenie.

Parfumurile Rance, alaturi de produse luxoase pentru ingrijirea corporala, sunt redate secolului al XXI-lea de Jeanne Sandra Rance.

 

*Hortense, dedicat reginei Olandei, mama lui Napoleon al III-lea si *Heroique, inspirat de Napoleon, sunt doua dintre parfumurile colectiei Imperial, cea care a marcat istoria parfumeriei mondiale.


*HORTENSE (EDP, 100 ML, 650 LEI)

Hortensia, regina Olandei, fiica Josephinei si mama lui Napoleon al III-lea, a fost o femeie senzuala si inteligenta, cu ochi albastri si par blond mirosind a flori olandeze si condimente din tarile indepartate. Cu note de fond de cedru, lemn de mahon si vanilie, acest parfum intruchipeaza o excelenta a creatiei.


*HEROIQUE (EDP, 100 ML, 650 LEI)

Heroique este spiritul unui barbat care isi doreste sa isi puna amprenta asupra locurilor prin care trece. Scanteia succesului sau este evidentiata de notele vibrante lemnoase orientale ale acestui parfum.
 
Colectiile Casei Rance sunt disponibile in Beautik Haute Parfumerie si online pe www.beautik.ro.
Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search