joi, 24 noiembrie 2016

De Craciun, surprinde-ti partenerul cu un cadou de la BOREALY!


Mai este doar o lună până la Crăciun, iar febra cumpărăturilor abia începe. Cea mai frumoasă perioadă din an nu ocolește pe nimeni, așadar și partenerul tău merită să fie surprins cu un cadou unic, care să îi arate cât de mult îl iubești. Dacă noi, femeile, ne bucurăm de o gamă mult mai vastă de cadouri, domnii nu sunt la fel de norocoși, însă alegând cadourile pentru bărbați oferite de Borealy, sigur nu vei da greș!



Cum alegi cadoul perfect? În primul rând, află ce își dorește. Prietenii, familia sigur te vor ajuta să descoperi o dorință ascunsă. Și dacă totuși nu există o listă misterioasă de cadouri la care speră în secret, nu intra în panică. Cu siguranță îl poți da pe spate cu unul dintre cadourile de lux pentru bărbați de la Borealy.





Ce îi poți oferi? Descoperă-i hobby-urile ori activitățile preferate de relaxare. De exemplu, dacă iubește ideea de a se destinde aprinzându-și un trabuc și savurând un pahar din „l’eau de vie”, îi poți oferi un încălzitor de cognac, placat cu aur ori argint, o scrumieră din cel mai fin porțelan de inspirație orientală, o brichetă de designer sau un cutter pentru trabuc. 
Aceste cadouri pentru bărbați, realizate cu multă măiestrie, ce aparțin unor reputate brand-uri internaționale, îl vor lăsa, în mod sigur, fără cuvinte și îi vor demonstra bunul gust de care dai dovadă!


Dacă este un pasionat al orologeriei, îi poți dărui nu doar un ceas, ci și o cutie de păstrare a acestora, fie una clasică, de depozitare, fie o cutie pentru ceasurile automatice, mai ales dacă deține o astfel de bijuterie masculină. Cu siguranță va fi uimit de interesul pe care îl acorzi pasiuniii sale!


Unui bărbat preocupat de imaginea sa, îi poți oferi o pereche de butoni, cu un model rafinat ori excentric, sau o brățară din piele cu diverse talismane norocoase, accesorii pe care atunci când alege să le poarte, să îl ducă cu gândul la tine. Sună încântântător, nu-i așa?

Totodată, ce poate fi mai romantic decât o seară în doi, o cină și un pahar de vin de colecție? Oferă-i un cadou pe care să îl savurați împreună, iar mulțumirile nu se vor lăsa prea mult așteptate.


Cu un astfel de cadou de lux, împachetat de poveste, Crăciunul alături de jumătatea ta nu poate fi decât unul perfect!

Simte magia și frumusețea sărbătorilor de iarnă și oferă-i bucurie celui pe care îl iubești!

answear.ro%20

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search