duminică, 27 noiembrie 2016

Ce gasim in Wonderland Stories, colectia de iarna SABON

SABON lanseaza o nouă colecţie magică de vacanţă, inspirată de elementele Ţării Minunilor. O lume între fantezie şi realitate. Această colecţie a fost concepută acordând o mare atenţie artei ambalajului, cu o atingere de glam festiv. Intreaga colectie este o celebrare a texturii, aromelor si culorilor bogate. Un parfum delicat, senzual, cu surprize care te invita la o experienţă interesantă. Notele de bergamotă şi mandarină se împletesc cu mosc şi o atingere delicată de violete şi trandafiri, un parfum care întruchipează o poftă de fantezie, de vacanţă şi noi începuturi.



Din aceasta noua colectie Sabon imi place in mod deosebit uleiul de dus (acesta!) plecand de la ambalajul elegant din sticla cu pompita si pana la textura delicata si parfumul lui. In plus, Graţie conţinutului bogat în uleiuri esenţiale de măsline, avocado, jojoba şi germeni de grâu, produsul păstrează echilibrul de hidratare natural al pielii. Este îmbogăţit cu Omega 3, 6, 7, 9 şi cu vitaminele A, E.
Uleiul de măsline este bogat în antioxidanţi cu rol protector şi hidratant. Uleiul de avocado şi cel extras din germeni de grâu ajută la regenerarea pielii, iar uleiul de jojoba o menţine catifelată.


sabon.ro


Despre exfoliantele Sabon am mai ridicat ode si inca imi pastrez convingerea ca sunt cele mai misto din lume! Dar ce zic eu... Din Univers! Cel putin acesta cu aroma de paciuli, lavanda si vanilie este de neegalat in inima mea, de ani multi. Nici un altul nu lasa pielea mai catifelata si mai placut parfumata decat el! Este de-o delicatete fara seaman, parfumat ca nici un altul de pe piata, asa incat nu doar pielea cea matasoasa miroase senzational, dar si pijamalele.
Nu subestimati puterea unui scrub/exfoliant niciodata! Mai cu seama daca este unul Sabon. Va curata pielea moarta, sebumul si impuritatile, intocmai ca si cel pe care il folositi pe ten, asa incat crema de corp/ uleiul/ lotiunea sau ce folositi voi pentru hidratare sa-si faca mult mai bine treaba!

Insa nu stiu daca stiti ca Sabon are si lumanari parfumate! Pe mine, cel putin, ma incanta maxim treaba asta pentru ca sunt mare adoratoare de lumanari parfumate. Cred ca am vreo 20 in momentul asta si zilnic imi place sa aprind una, in functie de starea respectiva, chiar si pentru 15 minute, cat sa parfumeze placut casa!


















Cat despre colectia Wonderland, cadourile pregatite de Sabon pentru iarna aceasta sunt simply wow!
Pachetele mai mici sau mai mari, in functie de nevoi si posibilitati, impachetate de ti-e mila sa le desfaci, cu produse pentru corp sau pentru par, pentru ten sau maini, tot ce vreti, multe dintre ele regasindu-le in cutii ca cele de mai sus, similare cartilor. Minunate, va zic!
Apropo, exista cadouri si pentru barbati, in caz ca nu stiati ce sa cumparati de Craciun sau mai recentul Mos Nicolae iubitului, colegului de serviciu, fratelui, tatalui, whateverului!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search