luni, 14 noiembrie 2016

Saptamana ELIZABETH ARDEN. Ziua 1: review Ceramide Line Smoothing Exfoliator


Sper ca sunteti la fel de incantate ca si mine de faptul ca Yves Hajjar, Elizabeth Arden International Make-up Artist, se afla in Bucuresti in perioada 15-18 noiembrie. De Elizabeth Arden ma leaga amintiri vechi si foarte placute, care ma teleporteaza in urma cu 15 ani, in perioada facultatii, atunci cand prietenele mele cele mai bune din vremea aceea foloseau exclusiv parfumul Sunflowers. Serile noastre de povesti, noptile de distractie, diminetile de weekend, toti acei ani miros a Sunflowers. Mai nou, vacanta in Tenerife miroase a Sunflowers pentru ca prietena mea care m-a insorit in Canare a luat cu ea Sunflowers. De aceea, cand am primit propunerea de a ma alatura "saptamanii Elizabeth Arden", aveam fix in nas acest parfum si am raspuns un "DA" cu majuscule!






Programul "Saptamanii Elizabeth Arden", eveniment in cadrul caruia il puteti cunoaste personal pe cel supranumit in industria beauty "arhitect al frumusetii", este urmatorul:
  • Marti, 15 Noiembrie – Debenhams Mall Vitan  
  • Miercuri, 16 Noiembrie – Kendra Unirea 
  • Joi, 17 Noiembrie – Sephora Mall Vitan 
  • Vineri, 18 noiembrie – Sephora Mega Mall

Aici, pe blog, vom petrece si noi "Saptamana Elizabeth Arden" povestind in fiecare zi despre un alt produs al brandului nascut in 1909, atunci afacerista Florence Nightingale Graham inaugureaza Red Door pe Fifth Avenue din New York, un spa de zi. In 1929, Florence revolutiona deja piata cosmeticelor, cu 150 de saloane de infrumusetare deschise pe teritoriul Statelor Unite si Europei, Elizabeth Arden avand in portofoliu peste o mie de produse cosmetice si de ingrijire a pielii, care se vindeau in magazine din 22 de tari.
Florence era, la vremea aceea, una dintre cele mai bogate femei din lume.




Unul dintre cele cinci produse alese de mine si primul despre care vreau sa va povestesc este Ceramide Line Smoothing Exfoliator, un gel exfoliant foarte delicat, care indeparteaza eficient, insa fara sa agreseze pielea, celulele moarte si impuritatile.

L-am ales primul in sirul celor cinci pentru ca inainte de a hidrata si machia, consider ca o curatare a pielii este esentiala. Este important sa ajutam pielea sa respire, sa destupam porii, sa eliminam excesul de sebum si impuritatile, particulele invizibile de machiaj (fond de ten, pudra, farduri, etc) care se "ascund" in pori, alaturi de praf si alte impuritati.
Tocmai ce am realizat un gomaj al tenului cu acest produs si este fix asa cum credeam: minunat, adica!

Obisnuiam sa folosesc pentru exfolierea saptamanala un gomaj destul de agresiv. Consideram ca daca particulele nu sunt suficient de mari, produsul nu-si face treaba si masam energic pana cand mi se inrosea pielea, iar uneori chiar ustura. Stiu, mare greseala am facut! Cand m-a auzit spunand asta, un specialist in beauty cu care purtam conversatia si-a pus mainile in cap si m-a rugat sa promit ca niciodata - dar niciodata!- nu-mi voi mai agresa tenul - si asa cu inceput de cuperoza- in asemenea hal.

Asa ca, de atunci incepand, imi aleg cu mare grija exfoliantele, iar Ceramide Line Smoothing Exfoliator indeplineste toate criteriile unui produs de inalta calitate:
  • are o textura cremoasa, iar particulele abrazive sunt extrem de fine, ceea ce permite o exfoliere delicata, fara a agresa tenul, indiferent cat de sensibil ar fi;
  • formula este imbogatita cu Ceramide Pluming Technology, vitamine si ingrediente active: Octinoxate, 7.50 %, Octisalate, 5.00 %, Avobenzone, 3.00 %, Oxybenzone, 2.70 %;
  • ceramidele reprezinta unul din cele 3 tipuri de lipide care alcatuiesc bariera pielii, esentiale pentru revitalizarea pielii mature, asigurand corectarea si repararea stratului lipidic protector. Ceramidele au rolul de a preveni pierderea umiditatii din tesutul cutanat. Din acest motiv, ceramidele naturale sau sintetice au fost adaugate in produsele de hidratare intensa a pielii, ajutand la restaurarea barierei functionale de retinere a apei in celulele cutanate.  Acest exfoliant Elizabeth Arden contine un Triplu Complex de Ceramide (1, 3, 6) care hidrateaza intens pielea si o protejeaza, implicit, impotriva imbatranirii.
  • produsul este potrivit oricarui tip de ten
  • se foloseste o data sau de doua ori pe saptamana
  • in urma masajului delicat, timp de un minut, doua sau cate simtiti nevoia, si dupa clatirea ulterioara cu apa calduta, veti fi uimite cat de catifelata ramane pielea. Nu doar fina, ca de bebelus, ci si luminoasa, ferma, curata, perfecta pentru a primi ingredientele aflate in serumul sau crema pe care o aplicati dupa aceea. Porii fiind destupati si impuritatile de la suprafata fiind eliminate, ingredientele produselor patrund mult mai usor in piele, nemaifiind oprite, mare parte din ele, de acea bariera formata din sebum, praf, particule invizibile de cosmetice, etc. 

  • In timp, veti observa o diminuare vizibila a punctelor negre, porii nu vor mai fi atat de dilatati, iar pielea va radia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search