marți, 15 noiembrie 2016

Saptamana Elizabeth Arden. Ziua 2: review serum Flawless Future


Ce frumos e botezat serumul acesta, nu? "Flawless Future". Da, sunt convinsa ca, folosit pe termen lung si integrat unei rutine corecte de ingrijire a pielii, serumul Elizabeth Arden Ceramide Flawless Future chiar poate oferi tenului un viitor fara imperfectiuni. 

Acest serum este asa cum eu n-am mai vazut vreodata! Si nu ma refer acum la beneficiile pe care le are pentru piele, inca de la primul contact - despre ele vorbesc mai tarziu!, ci despre textura lui, forma wow in care arata! Asa cum vedeti si voi, Flawless Future Caplet Serum este de forma unor perlute delicate care se transforma in gel sidefat, atunci cand apesi pe pompita recipientului. Cand am vazut produsul pe site-ul Sephora, recunosc ca m-am gandit cateva secunde cum si in ce fel il voi folosi. Initial am crezut ca recipientul are o pipeta si voi prinde perluta cu perluta pe care le voi sparge ulterior, la contactul cu pielea. Eu si imaginatia mea.... 🙈
Mai apoi am vazut pompita si chiar eram curioasa ce inventie ingenioasa a bifat Elizabeth Arden si cu acest produs! Si m-am lamurit! Perlutele acelea se transforma intr-un gel sidefat care, apropo, nu ramane sclipicios pe piele - nu va alarmati! In schimb, face minuni! 
Nu stiu sa ma fi impresionat mai mult un produs in ultimii ani. Si au trecut prin mainile mele zeci de cosmetice dintre cele mai bune de pe planeta!



Pana acum, am folosit serumul de doar cinci ori, dar suficient incat sa ma conving de calitatile lui extraordinare! Incerc pe cat posibil sa nu folosesc cuvinte mari, sa nu credeti ca exagerez, dar nu ma pot abtine. Stiti si voi ce-i aia dragoste la prima vedere, chiar si printre cosmetice! De regula ni se intampla asta cu rujuri, oje sau farduri, produse de frumusetea carora te poti convinge pe loc. In cazul cremelor, a sampoanelor, lotiunilor, acestea trebuie folosite un timp indelungat pentru a-si dovedi beneficiile!

Insa, exista si exceptii! Unele cosmetice sunt atat de bune, atat de in acord perfect cu pielea sau parul tau, incat iti dai seama din primul moment ca intre voi exista o chimie. Asa cum realizez dupa prima folosire ca o crema de fata imi face rau, dat fiind reactiile neplacute pe care le are pielea - roseata, acnee, sensibilitate, la fel am ajuns sa identific acel produs pe care il caut tot timpul printre sutele de pe piata cosmeticelor.

Serumul Flawless Future de la Elizabeth Arden este unul dintre ele si sunt foarte fericita ca l-am ales! Am stat putin pe ganduri atunci cand am fost rugata sa notez cinci produse Elizabeth Arden pe care doresc sa le testez si sa vi le prezint si voua pentru ca tot ce se afla in umbrela brandului imi facea cu ochiul.
Stiam din start ca rau nu are sa-mi faca, dar aveam emotii totusi pentru ca mi s-a intamplat ca pielea mea sa refuze cosmetice de la case la fel de mari si, cu parere de rau, a trebuit sa renunt la ele, desi primesc laude in toata lumea!

Am citit despre el ca care da viata tenului obosit, reduce porii, conferind luminozitate pielii si actionand ca un strat protector pentru ten. Se absoarbe imediat conferind o hidratare intensa si de lunga durata.

Fix ce-mi trebuie, mi-am spus!
Tenul meu chiar este obosit, il machiez zilnic cu o sumedenie de produse, porii sunt dilatati, pielea are nevoie de luminozitate si este deshidratata. Deci, sunt in targetul serumului, asa ca l-am pus primul in cosul de cumparaturi!



Dupa cele cinci intalniri ale noastre, pot sa si confirm ca da, parca pentru mine a fost creat! 
L-am folosit de doua ori dupa gomajul realizat cu Ceramide Line Smoothing Exfoliator, pe care vi l-am prezentat AICI, cand pielea era cu adevarat curata, libera de impuritati, sebum si alte particule care il ataca si incarca zi de zi.

Combinatia ideala, va spun!

Fara parfum si cu o combinatie ideala de ingrediente anti-aging in compozitie, serumul indulceste liniile fine si intarzie instalarea ridurilor, previne asadar imbatranirea prematura a pielii, iar pe care naturala o tine la distanta, departe de tot, sa-ti piarda urma. 😁


In Taiwan, serumul acesta dragut a fost votat de catre revistele Cosmopolitan, Beauty si Citta Bella drept "Cel mai bun serum anti-aging" in 2014 si 2015. 

Pe langa faptul ca imi lumineaza si catifeleaza pielea, ador senzatia pe care mi-o confera tenului - aceea de piele matasoasa, fara urme grase. Pot sa aplic imediat fond de ten, fara nici o problema. Pielea este bine hidratata, fara sa fie unsuroasa. Stiu, e urat termenul asta, "unsuros", dar descrie cel mai bine situatia pe care o creeaza unele creme. Stiti si voi despre ce vorbesc! Nu doar o data a trebuit sa demachiez pielea cu lotiune micelara, pentru a scapa de acel extra sebum ce-mi strica machiajul!


Fix asta va fi uimirea de pe fata voastra, dupa prima aplicare a serumului-minune! :))




Elizabeth Arden Flawless Future Caplet Serum Powered by Ceramide trebuie sa se regaseasca in rutina voastra de ingrijire a tenului cel putin o data in viata! Poate vi se pare scump, poate ieftin, depinde cu ce anume comparati pretul lui, insa v-as ruga sa va ganditi mai degraba la beneficiile pe care le aduce pielii sau, daca vreti, sa comparati cu pretul exorbitant al interventiilor estetice. Injectiile cu acid hialuronic, colagen sau operatiile invazive dureroase si complicate pot fi evitate daca pielea este ingrijita in timp.

Sfatul meu este sa nu (mai) intarziati nici o zi intalnirea dintre tenul vostru si cosmeticele de cea mai buna calitate, sa nu faceti compromisuri niciodata in privinta aceasta, sa nu va culcati pe o ureche in ideea ca acum pielea arata bine, sa nu renuntati in nici o zi la curatarea si hidratarea tenului, indiferent cat ati fi de obosite sau fara chef de pampering

Fiecare zi in care tenul a fost rasfatat cu un produs cosmetic-minune este o caramida pe care o puneti la frumusetea si sanatatea lui, este un zambet pe care il veti avea peste 5, 10 sau 15 ani cand va veti privi in oglinda sau cand veti primi un compliment. 

Eu am 34 de ani si am trecut deja prin aceste situatii! Si e frumos, va asigur! Si va mai fi! 😍


*****
PS: daca vreti sa testati si voi serumul si sa primiti cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea pielii, de la cei mai buni specialisti in domeniu, nu ratati intalnirea cu marele
Yves Hajjar, Elizabeth Arden International Make-up Artist, care se afla in Bucuresti zilele acestea, dupa cum urmeaza:
  • Miercuri, 16 Noiembrie – Kendra Unirea
  • Joi, 17 Noiembrie – Sephora Mall Vitan 
  • Vineri, 18 noiembrie – Sephora Mega Mall 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search