joi, 17 noiembrie 2016

Saptamana Elizabeth Arden. Ziua 3: review Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Activation Cream

 Elizabeth Arden Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Activation Cream SPF 30  este crema pe care o recomand in completarea ritualului de ingrijire a tenului, dupa gomajul cu Ceramide Line Smoothing Exfoliator 
si hidratarea cu serumul Flawless Future.   Acesti din urma pasi ii consider esentiali pentru o piele luminoasa si hidratata. Indiferent ce creme ai aplica ulterior, tenul trebuie sa fie liber de impuritati si celule moarte, dar si "mangaiat" de un serum de foarte buna calitate. Astfel, crema bogata in nutrienti isi face mult mai bine treaba in demersul tau de a avea o piele frumoasa si sanatoasa!




 Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Activation Cream SPF 30 este o crema superhidratanta, bogata in nutrienti de la Marea Moarta, ceramide si retinoli de cea mai buna calitate, menita a atenua ridurile fine, a conferi luminozitate pielii si a o transforma intr-una de bebelus dupa doar cateva aplicari. De asta pot sa va asigur eu, care la inceputul saptamanii aveam un ten obosit, lipsit de luminozitate, oarecum aspru la atingere, intr-o vizibila nevoie de hidratare.


Datorita ingredientelor pe care le contine, aceasta crema Elizabeth Arden lupta nu doar cu deshiratarea pielii si ridurile fine, dar si cu petele pigmentare, cauzate de soare sau de inaintarea in varsta. In plus, da un impuls pielii sa produca in mod natural colagen, element esential pentru o piele tanara, hidratata si luminoasa.
Meritul revine tehnologiei cu triplu complex de ceramide (1, 3 şi 6), combinaţia de lipide de restaurare proprie pielii, care contribuie la refacerea texturii, la fortificare şi oferă hidratare. Complexul înlocuieşte ceea ce pielea a pierdut în timp, astfel că tenul este moale, fin şi întinerit.


 Are o textura onctuoasa, care necesita un masaj lejer pentru a penetra epiderma, insa partea frumoasa este ca nu lasa o urma grasa. Eu o folosesc atat seara, cat si dimineata, iar dupa cinci minute aplic fond de ten, chiar si fara primer. Deci, nu va faceti griji in aceasta privinta. Crema este o excelenta baza de machiaj. De altfel, puteti lejer sa renuntati la pudra pentru ca tenul nu luceste. In acelasi timp, pielea este bine hidratata, se simte moale si catifelata, nu va veti confrunta cu acea senzatie neplacuta de "piele care strange".
Factorul de protectie 30 impiedica radiatiile sa ne afecteze tenul, atat pe perioada verii, dar si iarna pentru ca, asa cum stim, UV-urile ataca puternic si iarna, nu doar in plin soare de vara. Ba chiar reflectate de albul zapezii, radiatiile ne pot face un rau si mai mare in timpul iernii.
Testele clinice demonstreaza ca aceasta crema restabileste nivelul de hidratare al pielii, fiind dovedive diferente majore intre aspectul pielii inainte si dupa folosirea acestei minuni de la Elizabeth Arden, astfel:
  •  in 100% dintre cazurile studiate, pielea a fost mai hidratata si mai catifetala
  • 84% dintre femeile care au folosit crema au marturisit ca au senzatia de "alta piele"- mult mai luminoasa si mai matasoasa
  • in 71% dintre cazuri, aspectul pielii sensibile si fragile, cu inceput de cuperoza, a fost vizibil imbunatatit
  • 70% dintre femeile incluse in studiu au marturisit ca ridurile fine au disparut ca prin minune, iar cele pronuntate au fost vizibil ameliorate


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search