vineri, 18 noiembrie 2016

Ingrijire speciala a mainilor de la Yves Rocher



Poate unele dintre voi acorda acea ingrijire speciala pe care mainile o merita si de care au nevoie, fiind, in fond, cartea noastra de vizita, insa, multe dintre noi, NU. Eu eram in a doua categorie si credeam ca daca imi spal des mainile cu un sapun de buna calitate este suficient. Dar greseam. Mai cu seama in anotimpul rece, mainile au nevoie de o hidratare suplimentara pentru ca, fiind atat de expusa, pielea mainilor se usuca si mai puternic decat cea a corpului. Mainile sunt cel mai des spalata parte a corpului. de aici deshidratarea. O crema de calitate face diferenta dintre mainile uscate, imbatranire prematur si cele frumoase, cu care nu iti este jena sa iesi in lume! 😊


Ca si pielea fetei sau/si a corpului, si mainile au nevoie de exfoliere si odata ce veti bifa acest pas in rutina de ingrijire a lor, veti observa beneficiile. Pentru gomajul mainilor va recomand uleiul exfoliant Yves Rocher, care contine seminte de capsune si extract de arnica, efectul fiind wow: prin indepartarea celulelor moarte si a cuticulelor, pielea mainilor va deveni catifelata, iar unghiile mai frumoase si mai sanatoase.




Dupa gomaj, urmatorul pas este hidratarea, iar Balsamul pentru mâini împotriva frigului cu unt de karité  este minunat! Miroase senzational si catifeleaza instant. In plus, hidratarea mainilor se face pe termen lung, pielea fiind matasoasa si moale chiar si dupa urmatoarele spalari ale mainilor.
Asadar, daca aveți mâinile uscate, crăpate sau cu bătături, incercați acest balsam pentru mâini, un produs expert în repararea și îngrijirea mâinilor foarte uscate și afectate de frig sau alte agresiuni externe.


Crema ultra-nutritiva cu extract de Arnica este nelipsita din geanta mea! Este onctuoasă, calmează senzațiile de întindere și hidratează pielea uscată sau agresată de frig. Chiar daca are puterea de a catifela imediat pielea mainilor, nu lasa pelicula grasa! Va puteti relua imediat treburile pe telefon sau laptop, fara teama ca afectati ecranul smartphonului sau tastele calculatorului.




In partea stanga aveti crema pentru hidratare intensa pe termen lung, tot din gama cu Arnica, pe care eu o ador de multi ani, in toate variantele ei, iar in dreapta crema pentru maini si unghii. Arnica Bio protejează mâinile de agresiunile exterioare, iar extractul de Trandafir netezește pielea şi îi conferă strălucire.
Pielea este astfel hidratată, netedă, de o strălucire sublimă.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search