vineri, 2 decembrie 2016

Colectiile de Craciun YVES ROCHER: #1 Clementine



Nu stiu voi cum sunteti si care sunt aromele pe care le iubiti dincolo de sarbatori, anotimpuri sau intamplari, insa pentru mine, mirosul de portocala sau, ma rog, clemetina, ca-i acelasi, este unul care imi face pielea sa furnice. Imi da emotii dincolo de cuvinte, ma linisteste, ma relaxeaza, imi da o stare de bunadispozitie greu de egalat. M-am bucurat ca un copil in fata bradului de Craciun cand am vazut noua colectie pregatita de Yves Rocher pentru Craciunul 2016, care are ca arome principale clementina si condimentele specifice iernii - scortisoara, cuisoare.




 Toate produsele din colectia "Clementine picante" miros sen-za-ti-o-nal!!! Fie ca alegeti gelus de dus, lotiunea de corp, sapunul lichid sau balsamul pentru buze si apa de toaleta, nu veti da gres! Pe langa faptul (foarte important) ca produsele au trecut testele dermatologice si sunt, asadar, prietenoase cu pielea, au si un parfum extrem de placut. As putea spune - "potrivit pentru iarna", pentru ca multora dintre noi, mirosul de portocala ne leaga de iarna, insa un fan inrait al sucului proaspat de portocale pe care il consum in orice anotimp, as zice ca oricare dintre minunatiile colectiei "Clementine picante" se preteaza si primavara, si vara, si toamna. Insa, grabiti-va, pentru ca sunt in editie limitata!



In plus, Yves Rocher ne usureaza eforturile in goana pentru cadouri dinaintea acestui Craciun si a realizat cateva seturi speciale, care contin combinatii de produsele preferate din colectia "Clementine picante". Le gasiti AICI!


 Ah, si trebuie sa va prezint si lumanarea parfumata din aceeasi colectie. Aceasta de mai sus. Din punctul meu de vedere n-ar trebui sa lipseasca din nici o casa in iarna asta, atat parfumeaza de bine locuinta! 💓💓💓

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search