vineri, 2 decembrie 2016

Inca o cafenea Starbucks in AFI Palace Cotroceni


Iubitorii de cafea se pot bucura de băuturile espresso delicioase marca Starbucks, realizate manual, într-o nouă cafenea frumoasă și primitoare, a doua la numar, in AFI Palace Cotroceni.


Avon
„Suntem încântați să aducem o altă cafenea Starbucks în AFI Palace Cotroceni. Sperăm ca atât clienții fideli, cât și posibilii clienți să adore experiența unică și serviciile de calitate oferite de Starbucks și să împartă cu noi pasiunea pentru cafeaua de cea mai bună calitate, în pauza dintre cumpărături sau la întâlnirile cu prietenii”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.

Grafica noii locații evocă spiritul Starbucks®, prezentând traseul de evoluție al cafelei, de la culegerea boabelor, la selecția atentă a celor mai pure boabe culese din copacii Coffea Arrabica, la prăjirea și pregătirea cafelei pentru a oferi cea mai plăcută experiență, esența pură dintr-o ceașcă de espresso. 
Clienții vor savura băuturile Starbucks® într-un spațiu elegant și prietenos, vor petrece o dimineață revigorantă sau o după-amiază plăcută alături de prieteni într-un loc confortabil, care invită la conversație și relaxare.elefant.ro%20answear.ro%20

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search