luni, 12 decembrie 2016

Craciun de poveste, cu decoratiuni inspirate de Ferrero


Se apropie acea perioadă a anului în care mirosul de brad ne inundă casele și transformă tot ce e în jur într-o poveste, având ca decor zapadă, cadouri, lumini strălucitoare, emoții și bucurii. Pentru a adăuga mai multă magie acestui peisaj, Ferrero îți vine în ajutor cu idei originale de ornamente Do It Yourself (DIY) ce vor încânta privirile celor dragi și pe ale invitaților tăi.În sezonul acesta, Ferrero dă tonul tendințelor în decorațiuni cu o colecție inspirată de magia basmelor. Fie că este vorba despre decorarea mesei festive, împachetarea celor mai frumoase cadouri sau împodobirea casei, ideile creative de la Ferrero te inspiră să realizezi singură atmosfera de basm mult visată. 

Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro, poți găsi peste 30 de idei adaptate pentru povestea ta: coronite de aur, oameni de zăpadă, figurine din povești și fulgi de nea. 
Ornamentele propuse pot fi confecționate manual, folosind șabloane create de Ferrero si materiale accesibile, adaugând culoare și rafinament cu specialitatile Ferrero Rocher, Raffaello și Mon Chéri. 

 

Motto-ul colecției 2016 este “Crăciun de poveste” pentru că, în acest an, decorațiunile se transformă într-un povestitor fermecător. Amintirile din copilărie, poveștile preferate și propria imaginație sunt sursele tale de inspirație.

În acest sezon (aproape) totul este permis în materie de culori, forme și stil. Hârtia, sticla, cristalul, lâna și sfoara sunt din nou în tendințe, iar lista este întregită de clasicele ramuri de brad și mușchii de pământ. Pe lângă acestea, un must-have al acestui sezon sunt sigiliile de ceară, de toate culorile, ce pot transforma o simplă cutie de cadou într-o adevărată operă de artă ce atrage privirile.

Urmărind aceste tendințe, Ferrero ne arată, în colecția Decorațiuni Festive 2016, cum decorațiunile tradiționale pot fi combinate cu materiale și tehnici moderne, pentru a fi reinterpretate într-o manieră originală. Toate propunerile DIY necesită materiale ușor de procurat, sunt explicate pas cu pas și sunt ușor de realizat.

Ferrero vă urează un Crăciun de poveste și decorare plăcută!Idei originale pentru decorațiuni 2016


Mesaj într-o sticlă
 

Aveți nevoie de:

· Recipiente de sticlă de diverse forme și mărimi

· Bandă adezivă aurie

· Decorațiuni din dantelă de hârtie aurie

· Decorațiuni pentru pomul de Crăciun

· Hârtie cartonată aurie și albă

· Creion

· Foarfecă

· Set de ștampilat cu litere sau pix cu gel

· Perforator

· Panglică

· Bandă dublu adezivă

· Ferrero Rocher

Urările de Crăciun în sticluțe și borcane frumos decorate au un efect încântător. 

Decorațiunile aurii de Crăciun și specialitățile Ferrero Rocher asigură o apariție strălucitoare.

Decupați etichete din hârtie cartonată albă și aurie, folosiți o ștampilă sau scrieți mesaje de Crăciun, apoi perforați ambele capete. Treceți panglicile prin etichete și atașați-le de vase. Așezați recipientele sub forma unui ansamblu, pe o comodă cu sertare.

Sfat: Pentru un aer mai creativ: realizați un contrast modern și un ansamblu extins adăugând flori în jurul aranjamentului. 


Oameni de zăpadă


Aveți nevoie de:

· Gheme din lână albă sau argintie (3-4 bucăți pentru un om de zăpadă)

· Nasturi mici argintii

· Bolduri argintii

· Foarfecă

· Betisoare ascutite din lemn sau croșete

· Conuri de brad albe

· O tavă rotundă

· Fulgi de cocos

· Raffaello

Acești omuleți făcuți din lână aduc o notă de gingășie mesei festive. Așezați ghemele de lână unul deasupra celuilalt și fixați-le cu ajutorul unui betisor din lemn sau a unei croșete. Omuleții de zăpadă, dichisiți cu nasturi și bolduri decorative, se așază apoi pe o tavă decorată cu conuri de brad, zăpadă din fulgi de cocos și Raffaello.


Salutări prețioase de bun venitAveți nevoie de:

· Șervete de masă roșii

· Hârtie albă (format A2, 80-120 g/m²)

· Creion

· Riglă

· Foarfecă

· Perforator

· Pix cu gel auriu

· Șnur roșu, mai gros

· Hârtie albă cartonată

· Etichete pentru nume

· Mon ChériCadou și decorațiune pentru masă într-un singur obiect: se taie o fâșie de 6 cm din lungimea unei hârtii cartonate de tip A2. Pliați hârtia alternativ către față și către spate, apoi decupați mici modele după preferință pe ambele părți.

 Perforați hârtia pliată în centrul părții de jos. Treceți șnurul prin gaură, înnodați-l într-un inel nu foarte strâns și lăsați capetele lungi. Acum desfaceți hârtia ca într-o stea și lipiți capetele. Atașați de șnur o etichetă cu numele celui drag și decorați steaua cu o pralină Mon Chéri.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search