luni, 12 decembrie 2016

Trei idei de deserturi cu inghetata Siviero Maria


Din dorința de a transmite și generațiilor următoare tradiționalele rețete de gelato autentic italian, Guglielmo Visani, fondatorul brand-ului Siviero Maria a dedicat întreaga sa afacere familiei și în mod special, soției sale – Maria Siviero, al cărei nume este purtat și astăzi de acest brand de gelato autentic italian. Și pentru că decembrie înseamnă mese festive, sărbătoare, Siviero Maria propune și trei idei de deserturi ce au ca și ingredient principal gelato Siviero Maria, care promit să transforme gelato într-un desert sofisticat, ideal pentru a fi servit cu ocazia sărbătorilor de iarnă.


Cele trei idei de deserturi cu Siviero Maria sunt special concepute pentru a satisface gusturile tuturor membrilor familiei, deoarece în concepția italienilor fiecare masă trebuie să se încheie cu un gelato autentic italian.


În acest sens, brand-ul Siviero Maria propune următoarele trei idei de deserturi: limone sorbetto cocktail cu gelato Limone di Sicilia, biscuiți cu lămâie și ghimbir, serviți alături de gelato Fragola și choux la crème cu gelato Cioccolatissimo Siviero Maria. 


Pentru prepararea cocktailului limone sorbeto este nevoie de un pahar de cocktail cu picior se toarnă 50 ml de votcă, la care se adaugă o cupă de sorbet Siviero Maria Limone di Sicilia și se decorează cu câteva frunze de mentă proaspătă. 


Pentru o gustare dulce și rapidă, Siviero Maria propune ca biscuiții cu ghimbir și lămâie să se servească alături de 1-2 cupe de gelato Siviero Maria. Atunci când se dorește un desert puțin mai sofisticat, gelato Siviero Maria se poate servi și cu choux a la crème sau profiterol.
„Românii au început să experimenteze din ce în ce mai mult din bucătăria internațională, iar aceștia au devenit mai deschiși în a pune pe masa de sărbători deserturi din ce în ce mai speciale. Gelato Siviero Maria poate fi consumat ca atare chiar și în sezonul rece sau ca și ingredient principal în deserturi. Fiind un brand cu puternice legături de familie, ne place să considerăm că gelato Siviero Maria poate fi savurat atât în familie, dar și alături de prietenii, deoarece și ei pot face parte din familie.” A declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Siviero Maria - Gelato de poveste din 1958

Povestea Siviero Maria a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat un GELATO, acea înghețată italiană autentică, realizată manual, pe care a numit-o în cinstea soției sale, Maria. Născut în Romagna, el și-a dorit ca rețetele vechi și metodele de preparare a înghețatei tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe. Și a reușit. Chiar și astăzi, după mai bine de jumătate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria sunt umplute manual, pentru a-și păstra consistența cremoasă și fiecare cutie este unică, pentru că și decorarea este realizată manual de maeștrii gelatieri.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search