vineri, 30 decembrie 2016

Machiajul de Revelion - guest post by make-up artist Sinziana Iaru

Blonda, bruneta, satena, roscata, inalta sau scunda cu toate avem ceva in comun. Cand vine vorba de noaptea dintre ani, cuvantul care trebuie sa ne caractetizeze este: STRALUCIREA.
Eu cred ca stralucirea vine in primul rand din interior si ca macar o data in an o putem scoate de acolo si o putem asterne pe chip, precum un pictor care isi imbraca panza.
Pentru a fi sigura ca voi acoperi toate gusturile, va prezint top 5 machiaje demne de aceasta noapte. 





 


Glitter makeup

Pentru a obtine un efect maxim, aplica pe pleoapa superioara glitter glue si apoi prin miscari de tapotare, fixare aplica  particule stralucitoare in nuantele dorite, in concordanta cromatica cu tinuta ta. Umbreste apoi linia genelor inferioare pentru a intensifica si mai mult privirea. Intregul aspect al machiajului se va completa cu gene false, pentru o privire de invidiat.






Pleoape metalice si catifea pe buze

In ceea ce priveste imbracamintea, catifeaua si tesaturile metalice sunt vedetele acestui sezon,  la fel si in privinta machiajului putem opta pentru pleoape metalizate si buze cu aspect mat, catifelat, in nunate de nude, rosu, bordo sau chiar maro inchis.










Machiajul anilor '50 sau eyeliner clasic

In ceea ce priveste acest tip de machiaj se aplica cu precadere regula : less is more. O linie de tus neagra la baza genelor si buze rosii pot fi combinatia perfecta.  Daca insa esti o clasica un pic curajoasa , completeaza aspectul clasic cu o linie de tus glitter auriu sau argintiu in pliul ochiului iar peste ruj aplica cateva tuse de glitter rosu. Cu siguranta vei fi admirata.







 



Cat smokey eyes

Tehnica smokey eyes este una dintre cele mai cerute in ceea ce priveste machiajul de seara. Purtat atat de vedete pe covorul rosu, dar si persoanele obisnuite cu o privire de felina, acesta este machiajul cu care nimeni nu poate da gres. Poti opta ca la  clasicul smokey negru in texturi mate sa adaugi  glitter atat pe pleoapa superioara cat si pe pleoapa inferioara, pentu a intampina anul stralucitoare.

 









No makeup, makeup

Daca nu ai purtat niciodata machiaj, abia daca iti rimelezi genele, iar buzele tale mai mult de un gloss nu au vazut atunci nu este momentul sa faci experimente. Opteaza pentru rutina ta obisnuita de beauty, o crema hidratanta, un fond de ten lejer , rimel si un gloss.
La final adauga accesoriul cu care nimeni niciodata nu da gres. Zambeste! 
Nu-i asa ca esti minunata?









Pe Sinziana Iaru o gasiti pe Facebook AICI si AICI 

Repelenti Daunatori spunea...

Superb acel machiaj clasic cu sclipici! De-abia astept o petrecere!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search