vineri, 23 decembrie 2016

Propuneri de cadouri pentru Craciun, pe ultima suta de metri

Stiu sigur, sigur ca v-a prins aceasta dimineata fara cadou de Craciun, asa ca aruncati rapid un ochi la propunerile mele de mai jos si fuga la magazin pentru ca nu mai tarziu de diseara trebuie sa asezati sub brad o cutie, doua sau noua.C-THRU #makeastatement cu pachetele de sărbători

Pachetul Lime Magic
Strălucitoare şi gata să întregească un outfit plin de energie, colorată şi îndrăzneaţă, gama Lime Magic este cea mai recentă lansare a acestui an, cea care aduce în orice ţinută acel aer fresh al petrecerilor pline de veselie și zâmbete împărtăşite alături de prieteni dragi. Notele de vârf imprimă un parfum floral-fresh obţinut din iasomie, trandafir și lămâie. Inima revigorantă de ceai verde și bergamotă se îmbină delicios cu notele de bază care aduc aroma finală de mosc și tonuri lemnoase.

Disponibil în varianta Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) - 26,4 lei


Pachetul Golden Touch
O apariție elegantă și plină de farmec este completată de Golden Touch, parfumul devenind o bijuterie invizibilă, dar perfect realizată.  Rochia neagră clasică poate fi reinventată și accesorizată cu nuanţele senzuale de coacăze negre, bergamotă şi portocală. Notele de prună, iasomie și piersică alcătuiesc inima bogată a unui parfum plin de stil, iar atingerile finale sunt subliniate de aromele de mosc, lemn santal, paciuli și cedru.

Disponibil în varianta Eau de Toilette (30ml) + Deo Body Spray (150ml) - 33,15 lei


Pachetele Black Beauty


Cu o aură enigmatică și ușor inabordabilă, gama Black Beauty creează cadrul perfect al unei seri pline de rafinament și mister.  Este accesoriul statement perfect pentru o ţinută cuceritoare pe care nu o poți uita, primele note ale parfumului dezvăluind aromele proaspete de citrice și condimente. Acestea se contopesc în inima aromată de vanilie și orhidee, iar tabloul olfactiv se încheie cu notele senzuale de bază: paciuli, ambră și santal.

Disponibil în variantele:

Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) - 26,4 lei

Eau de Toilette (30ml) + Deo Body Spray (150ml) - 33,15 lei
#SprayYourTruth cu pachetele de sărbători STR8

 Pachetele Live True – pentru bărbatul care trăieşte autentic

Bărbatul lipsit de inhibiţii şi fără secrete se regăseşte perfect în atitudinea ludică şi relaxată a aromei Live True. Parfumul plin de putere este construit pe o fundaţie solidă de cedru şi ambră, condimentată cu piper şi eucalipt. Toată această simfonie este completată de notele de vârf marine şi citrice, care surprind simţurile prin efervescenţă şi prospeţime.

· After Shave Lotion (100 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 32 lei

· Deo Natural Spray (85 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 27 lei
Pachetele STR8 Original – pentru bărbatul clasic

Atitudinea relaxată, eleganţa şi echilibrul sunt calităţile bărbatului STR8 Original. Modern, dar păstrând accente clasice, parfumul îmbină aroma intensă a santalului cu o inimă subtilă de cardamom şi adaugă o doză de prospeţime prin notele de vârf oferite de mentă şi busuioc.

· After Shave Lotion (50 ml) + Deo Spray (150 ml) + Shower Gel (250 ml), preţ 35 lei

· Eau de Toilette (100 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 45 lei

· After Shave Lotion (100 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 32 lei

· Deo Natural Spray (85 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 27 lei
 
 

Pachetele STR8 Freedom – pentru bărbatul care iubeşte provocările

Special conceput pentru bărbatul căruia nimic nu îi stă în cale – siguranţa pe care o denotă parfumul Freedom este transpusă în notele de bază de paciuli şi cedru. Dorinţa de a-şi depăşi mereu limitele este impregnată în inima de rozmarin şi răşină, iar pasiunea şi adrenalina se regăsesc în notele condimentate de paprica şi ghimbir.

· After Shave Lotion (50 ml) + Deo Spray (150 ml) + Shower Gel (250 ml), preţ 35 lei

· Eau de Toilette (100 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 45 lei

· After Shave Lotion (100 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 32 lei

· Deo Natural Spray (85 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 27 lei
Pachetele Rebel – pentru bărbatul care trăieşte după propriile reguli
Fără regrete este crezul care îl definește pe bărbatul Rebel. Baza de ambră, cumerină şi vanilie dezvăluie latura protectivă şi caldă a acestuia, peste care se deschide o inimă cu note fructate de măr şi grapefruit ce redau energia de a face faţă unei noi provocări. Notele de vârf condimentate, îmbinate cu cele fructate, de lămâie şi mandarină, surprind senzualitatea şi şarmul bărbatului Rebel.

· After Shave Lotion (50 ml) + Deo Spray (150 ml) + Shower Gel (250 ml), preţ 35 lei

· Eau de Toilette (100 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 45 lei

· After Shave Lotion (100 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 32 leiPachetele Red Code – pentru bărbatul care descifrează provocările

Parfumul Red Code este conceput pentru bărbatul care trăieşte fiecare moment la intensitate maximă. Notele de vârf marine împreună cu cele de ananas, grapefruit şi cardamom dezvăluie latura intrigantă a bărbatului Red Code. Inima de lavandă, cimbru şi iasomie dezvăluie o masculinitate şarmantă, iar notele de bază, formate din ambră, brad și seminţe vanilate Tonka, exprimă dorinţa puternică de libertate şi aventură.

· After Shave Lotion (50 ml) + Deo Spray (150 ml) + Shower Gel (250 ml), preţ 35 lei

· Eau de Toilette (100 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 45 lei

· After Shave Lotion (100 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 32 lei

· Deo Natural Spray (85 ml) + Deo Spray (150 ml), preţ 27 lei

Pachetul STR8 Oxygen – pentru bărbatul care se remarcă prin naturaleţea şarmantă

Gama Oxygen este dedicată bărbatului dinamic cu un look mereu impecabil. Notele de mandarin sugerează exotismul bărbatului Oxygen şi sunt mixate cu atitudinea fresh, subliniată de mentă. Latura misterioasă este pusă în valoare de notele de lavandă care întregesc caracterul puternic al unui parfum plin de masculinitate.

· After Shave Lotion (50 ml) + Deo Spray (150 ml) + Shower Gel (250 ml), pret 35 lei


Pachetele de sărbători Tesori d’Oriente – călătorii în jurul lumiiTesori d’Oriente vine în acest an cu o ofertă generoasă de pachete care ne poartă către meleaguri de poveste fără a fi nevoie să părăsim confortul propriei case. Pachetele de sărbători – nouă game, în total 19 pachete diferite – conțin produse de îngrijire din gamele preferate, deja cunoscute, dar şi din game speciale, care sunt disponibile la raft doar în această perioadă. 
Lumânări artizanale, accesorii pentru bagaj, agende cadou însoţesc o parte dintre pachetele de sărbători, în timp ce altele dezvăluie produse speciale precum săpunurile parfumate sau loțiunile aromatice, disponibile, de asemenea, numai în această perioadă şi doar în formula pachetelor cadou. 

 Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Deo Spray 150 ml – 31,41 lei fiecare

Drumurile imaginației ne poartă înspre tărâmurile îndepărtate ale Chinei, tărâmuri care aduc parfumul afrodiziac al orhideei în gama Orchidea della Cina (gamă disponibilă doar în această perioadă) și pe străduțele pitorești ale Marocului, care au inspirat gama Hammam (gamă aflată permanent la raft).

Surprinzătoarele flori de lotus își regăsesc esența în gama Floare de Lotus (gamă aflată permanent la raft), iar moscul învăluie într-un parfum misterios pielea și o hidratează în profunzime prin intermediul gamei Mosc Alb (gamă aflată permanent la raft).

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Lumânare artizanală – 39,4 lei fiecare
O atmosferă de intimitate, romantism și relaxare desăvârșită este perfect completată de lumânarea artizanală din pachetele cadou Floare de Lotus, Mosc Alb și cele două pachete conţinând produse din game speciale, disponibile la raft doar în această perioadă: Byzantium și Jasmin di Giava. Vis de iarnă – o baie hidratantă la lumina lumânării, piele mângâiată de crema de duş preferată, ritual de îngrijire desăvârşit de parfumul complementar. 
Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Accesoriu pentru bagaj – 39,4 lei fiecare
Pachetele din gama Hammam și Royal Oud (game permanente) inspiră un ritual de frumusețe care ne poartă într-o călătorie a simțurilor: fiecare pachet conţine două produse-star de îngrijire, parfumul şi crema de duş, plus un cadou surpriză.

Călătoriile devin reale, iar elementele cadou care se transformă în însoţitoare permanente de drum sunt accesoriile pentru bagaj, piese elegante ce pot fi personalizate, cu branding fin, imprimat în nuanţele gamelor: auriul sofisticat al Royal Oud și arămiul pasional al gamei Hammam. 

 Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Agendă cadou – 39,4 lei fiecare

Sărbătorile de iarnă vin cu surprize în portofoliul Tesori d’Oriente: trei game speciale, disponibile doar în această perioadă şi inspirate din culturile Asiei de Est – Tiaré delle Indie cu note proaspete de plumeria, Japanese Rituals ce ascunde parfumul bujorilor și Orchidea della Cina cu atingeri senzuale de orhidee chinezească.

Fiecare pachet conţine crema de duş, parfumul din aceeaşi gamă şi o agendă mică, ușor de purtat în orice geantă, care îndeamnă la însemnarea amintirilor din călătorii magice.
Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Săpun aromatic – 27,3 lei fiecare

Gama specială Orchidea della Cina se alătură doar în acest sezon gamelor permanente Hammam și Mosc Alb, fiecare pachet cadou în această formulă conţinând apa de toaletă şi săpunul delicat, cu aromă complementară, ce lasă pielea catifelată şi parfumată timp îndelungat. Săpunurile sunt disponibile numai în această perioadă şi doar în pachetele cadou special pregătite pentru sărbători.Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Cremă de duş şi Loţiune aromatică 250 ml – 26 lei fiecare

Uleiul de argan provenind din sudul Marocului exotic, uleiurile esențiale aromatice din mosc alb și parfumul intens și picant din floarea de lotus se regăsesc în cremele de duș și loțiunile aromatice din pachetele speciale ale gamelor Hammam, Mosc Alb și Floare de Lotus. Loțiunile aromatice sunt disponibile numai în această perioadă şi doar în pachetele cadou special pregătite pentru sărbători.
 
Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search