vineri, 23 decembrie 2016

ParkLake ne invita la patinoar!


Mai sunt câteva zile până la Sărbători, dar magia pluteşte în aer la ParkLake de câteva săptămâni. În timp ce în interiorul centrului comercial cei mici şi cei mari sunt aşteptaţi încă de la începutul lunii decembrie în oraselul lui Mos Crăciun, în zona ParkLake Garden vizitatorii pot lua parte la activităţile din cadrul Târgului Tradiţional de Crăciun.  De asemenea, pe toţi iubitorii sporturilor pe gheaţă îi aşteaptă o nouă surpriză. Începând cu 20 decembrie, patinoarul ParkLake şi-a deschis porţile oferind vizitatorilor experiențe de poveste pe întrega perioadă de iarnă.
Noul patinoar, cu o suprafaţă de peste 500 m2, va fi operat de către Play Park, o companie aflată la primul proiect în România. Play Park include un complex pentru întreaga familie, unde vizitatorii se pot bucura de mai multe servicii cum ar fi: un restaurant, o cafenea, loc de joacă pentru copii ce cuprinde pereţi de căţărare, un Jungle Park de peste 400 m2 şi Laser Park, împreună cu zone dedicate petrecerilor pentru copii cât şi pentru adulţi.

Programul de funcţionare al patinoarului ParkLake este de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 - 22:00. În cadrul patinoarului, vizitatorii pot închiria şi patine, tariful pentru adulți fiind de 10 lei, iar pentru copii 5 lei.

În cursul săptămânii accesul pentru adulţi la patinoar este de 10 lei pentru 1.5 ore până în ora 16:00 şi 15 lei dupa ora 16:00. Tariful pentru week-end este de 20 de lei, indiferent de oră, iar copiii vor primi o reducere de 5 lei din tarifele menţionate în toate intervalele orare. 

Pentru cursuri de patinaj, puteti apela la ajutorul instructorilor, insa trebuie sa stiti ca acestia sunt disponibili doar cu rezervare. Fiecare sesiune particulară durează 1.5 ore (40 lei de persoană/sesiune)

Pentru a organiza evenimente, lecţii de patinaj de grup sau pentru cereri speciale, personalul patinoarului va sta la dispoziţie pentru a croi o ofertă personalizată în funcţie de nevoile dumneavoastră.

Gandaci de bucatarie spunea...

De-abia astept sa ajung la patinoar, anul trecut n-am reusit sa merg la niciunul, dar pentru iarna asta mi-am promis ca voi merge

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search