marți, 13 decembrie 2016

Parusan, cadoul ideal pentru parul fragil, rar si degradat


Substanta AnaGain™ poate sa nu-ti spuna nimic, insa ii va spune parului tau, care va deveni in timp mai des si mai frumos. Ingredientul-cheie din gama Parusan® a fost obtinut dupa multe studii si analize clinice, dovedindu-si efectul pozitiv asupra procesului de crestere a parului si revolutionand astfel domeniul beauty, lucru ce a dus la premierea si declararea substantei AnaGain™ ca fiind „Cel mai avansat ingredient” la Beyond Beauty din Paris, in 2014. Avand la baza extractul din lastari de mazare, AnaGain™ stimuleaza anumite molecule din papilele dermice responsabile pentru reactivarea cresterii parului, astfel incat, dupa 3 luni de utilizare a produselor ce contin aceasta substanta, s-a observat sporirea semnificativa a numarului de foliculi de par si reducerea caderii parului.

Atributele gamei Parusan®

Stresul zilnic, schimbarile hormonale, alimentatia necorespunzatoare si alti factori care s-au dovedit a fi inamicii podoabei tale capilare pot avea acum o noua solutie: produsele din gama Parusan®.

Un par des, puternic si sanatos este un rezultat dovedit clinic, nu doar o promisiune. Cu o formula premium, special dedicata femeilor, produsele Parusan® au la baza substante nutritive atent selectionate, precum biotina, L-arginina si vitamina E, ce completeaza eficienta substantei AnaGain™, hranind firul de par de la radacina pana la varf. 
Gama Parusan® – Sampon Stimulator si Tonic Energizant – stimuleaza circulatia la nivelul scalpului, favorizeaza hranirea pielii capului, reduce caderea parului si accelereaza faza de crestere a parului.

Modul de utilizare al gamei Parusan®

PARUSAN® Sampon Stimulator

• Utilizare: Se aplica pe scalp si se lasa sa actioneze asupra pielii capului timp de 2 – 3 minute, apoi se clateste cu o cantitate mare de apa. Este recomandat pentru utilizare zilnica.

PARUSAN® Tonic Energizant
• Utilizare: Se aplica usor, dupa spalarea parului, prin masarea pielii capului. Nu se clateste, se lasa sa se usuce, iar parul poate fi coafat in mod obisnuit. Pentru o formula completa, se foloseste impreună cu Parusan® - Sampon Stimulator.


De la radacina si pana la varfuri, noi femeile, avem nevoie de un par sanatos si frumos care sa fie aliatul nostru atunci cand imaginatia hair stylist-ului nu are limite. Daca mai ai timp sa-ti alegi rochia de Revelion, grabeste-te sa iti pregatesti parul pentru o serie intreaga de povesti invaluite in magia iernii si a miracolelor de Craciun.
Anonim spunea...

Eu folosesc pentru stoparea caderii parului suplimentul Halier.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search