joi, 12 ianuarie 2017

5 terapii eficiente pentru întinerirea tenului

Stresul, poluarea, razele UV, alimentația nesănătoasă și acumularea oboselii afectează sănătatea tenului și lasă semne adânci, care cu greu mai pot fi mascate. Pentru că timpul este prețios, iar un simplu tratament cosmetic durează cel puțin o oră, CliniQ Luxury Herăstrău vine în ajutor cu cinci metode eficiente prin care se poate obține un ten luminos și radiant în doar câteva minute.

 

Cu timpul, structura facială își pierde din tesutul adipos și începe să capete un aspect slăbit. ,,Un medic specialist observă modificările de pigmentare ale pielii, keratozele produse de expunerea la lumină, modificările vasculare, modificările de textură ale tenului, ridurile, dar și cicatricile lăsate de acnee, traumatisme întâmplătoare sau intervenții chirurgicale și știe care sunt alternativele potrivite pentru fiecare caz în parte. La CliniQ Luxury Herăstrău, datorită metodelor revoluționare descoperite în ultima perioadă, tenul poate fi întinerit cu până la zece ani. Procedurile sunt non-chirurgicale și au rezultate spectaculoase.” a declarat dr. Pascal Dameh, medic în cadrul CliniQ Luxury Herăstrau.

1. Mezoterapia este o metodă de tratament non-invazivă, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic. Procedura folosită are ca efect stimularea sintezei de colagen, creşterea fermităţii pielii, refacerea elasticității și tonifierea pielii.

2. Augumentarea buzelor cu acid hialuronic ajută la netezirea liniilor fine ce pornesc din buze către pielea din jur, accentuează și conferă simetrie. Rezultatele unei intervenții de mărire a buzelor pot fi temporare sau permanente, în funcţie de substanţa folosită şi de numărul de tratamente administrate.

3. Terapia Vampir întinerește tenul prin injectarea propriului sânge în zonele cu probleme. Scopul acestei terapii este de a frâna procesul de îmbătrânire și de a combate efectele negative asupra pielii, generate de poluare, alimentație sau stres.

4. Botoxul este o toxină botulinică cu utilizare cosmetică, un miorelaxant cu acțiune periferică, care se utilizează pentru ștergerea ridurilor dintre sprancene, de pe frunte sau de la colțurile ochilor.

5. Umplerea șanturilor nazogeniene cu cristale de calciu restabilește volumul tegumentului injectat, are efect de lifting, stimulează sinteza de colagen propriu și umple în profuzime ridurile pe o perioadă îndelungată.


Aceste intervenții nu prezintă riscuri, nu necesită anestezie și nu lasă semne după tratament. Cu timpul, substanțele sunt absorbite de organism, așa că este necesară reluarea procedurii după 6 luni – 1 an.
 


Programări la numerele:
0760/069791, 
0742/919936,
031/108000


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search