duminică, 15 ianuarie 2017

Plantur 39 previne căderea părului


Sunt suprinsa sa constat ca din 2011 incoace, articolul in care am scris despre Aspasia este cel mai citit de pe blog. De aici rezulta ca sunteti foarte interesate de subiecte care trateaza caderea parului, iar solutii sa stiti ca exista! Am incercat pe parul meu aproape tot ce exista pe piata, de la pastile si sampoane, la masti si serumuri, in disperarea de a trata cat mai repede problemele care duceau la caderea parului. Uneori masiva. Nu odata s-a intamplat sa strang rotocoale de par dupa ce il spalam si pieptanam, iar operatiunea se lasa mereu cu lacrimi. 

Momentan, ma bucur sa observ ca nu am probleme! Parul sta bine la locul lui, nu cade mai mult decat este normal, poate si pentru ca l-am tot tratat in ultimele luni cu diverse produse pentru regenerare, anticadere, am luat si suplimente (Perfectil, Magnerot, Evital Chewy Vites). Unele dintre produsele de care parul meu s-a bucurat anul trecut au fost samponul, balsamul si tonicul din gama Plantur 39.
Pana sa va povestesc despre solutii, as vrea sa lamurim putin cauzele caderii parului!

Căderea părului și dezechilibrele hormonale

Femeile cred că avansarea în vârstă reprezintă unul dintre principalele motive pentru pierderea părului:

-67% dintre respondente sunt de părere că odată cu vârsta, cresc și șansele ca părul să cadă.
-17% dintre femei suferă de dezechilibre hormonale, mai ales cele cu vârste cuprinse între 46 și 55 de ani, însă doar una din 3 ia medicamente pentru a le corecta.

“Până la menopauză, rădăcinile părului unei femei sunt protejate de nivelurile ridicate de estrogen. În timpul menopauzei, nivelurile de hormoni la femei se dezechilibrează și afectează creșterea părului. După această etapă, impactul hormonilor masculini – testosteronul – crește. În consecință, părul crește mai subțire, cade prematur, iar scalpul devine din ce în ce mai vizibil”, a explicat doctorul Adolf Klenk, om de știință care conduce Dr. Wolff Research în Bielefeld (Germania), compania care produce șamponul pe bază de cafeină, Plantur39.

Cafeina previne căderea părului

Cafeina este binecunoscută în lumea științifică, ea fiind un ingredient activ în procesul de combatere a căderii părului. “Datorită cafeinei, rădăcinile firelor de păr primesc energia necesară pentru a asigura creșterea acestora”, a mai explicat Dr. Adolf Klenk.
Cu toate acestea, studiul arată că doar 6% dintre respondente consideră că stimularea celulelor este cel mai important efect al cafeinei. Mai mult, majoritatea femeilor consinderă cafeina ca fiind în principal o sursă de energie suplimentară pentru organism.
Potrivit cercetătorilor, cafeina activă din șamponul Plantur39 poate pătrunde eficient în scalp datorită formulei sale speciale. Dacă șamponul este aplicat două minute pe zi, cafeina este stocată în foliculii de păr pentru cel puțin 24 de ore, efectele șamponului fiind maxime în timpul utilizării zilnice.


Gama Plantur 39 

Gama de produse Plantur39 conține șampon, tonic și balsam cu fito-cafeină si, teoretic, produsele sunt recomandate femeile care au trecut de 40 de ani, insa va pot spune ca am testat gama si nu am intampinat absolut nici o problema.

Samponul Plantur 39 vine in doua forme: pentru par vopsit si deteriorat si pentru par fin, cu tendinte de rupere. Are un miros tare placut, proaspat si curata foarte bine parul. Contine provitamina B5 si extracte din grau, care hranesc parul de la radacina si pana la varf.

Balsamul Plantur 39 se afla, de asemenea, in doua forme, ca si samponul, asa incat sa puteti alege gama completa care vi se potriveste. Substanțele ce fortifică structura, extrase din ceai alb, porumb și grâu, regenerează suprafața firului de păr și îi sporesc rezistența, fără a-l încărca. Părul se poate coafa ușor, este mai ferm și prezintă mai mult volum.

Tonicul Plantur 39 protejează rădăcinile firelor de păr, stimulează creșterea părului Rețeta pe bază de cofeină a acestui tonic contribuie la combaterea inhibării creșterii părului după menopauză (climax). Se aplică o dată pe zi, cu vârful de dozare, direct pe pielea capului și se masează uniform. Așteptați puțin să se usuce. Apoi periați părul și coafați-l ca de obicei. Nu clătiți!

Parerea mea despre Plantur 39 

Am folosit atat de multe produse, incat n-am nevoie de luni si ani de zile pentru a-mi da seama daca functioneaza sau nu in cazul meu! Inca de la parfum si textura, imi dau seama daca un sampon imi spala bine parul, iar eficienta balsamului o pot masura atunci cand imi limpezesc parul. Daca imi trec usor degetele prin el si imi simt parul catifelat, stiu clar ca balsamul respectiv functioneaza in cazul meu, ca parul va fi usor de pieptanat, ca nu se va incurca si va straluci, odata ce va fi uscat.
Cateodata mi-e teama sa aplic un produs care nu necesita clatire, cum ar fi tonicul, de teama sa nu ma aleg cu un par imbacsit, lipsit de luciu.
Cu Plantur 39 am riscat pentru ca mi-am dorit foarte mult sa testez produsele, imediat ce am aflat ca vor fi lansate in Romania. Am constatat o revigorare a parului, l-am simtit elastic, cu volum si surprinzator de stralucitor, de parca as fi folosit un produs special pentru luciu.
Este drept ca nu imi cadea parul foarte tare atunci cand am inceput testarea, asa ca nu va pot spune daca opreste caderea masiva a parului, insa va pot spune cu certitudine ca sunt produse excelente care merita un loc in rutina zilnica de ingrijire a parului, fie ca aveti probleme, fie ca nu!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search