miercuri, 11 ianuarie 2017

FLORA CHIC, parfumul AMWAY cu arome de trandafiri și citrice























“Crearea unui parfum este un proces de echilibru şi fineţe, dar înseamnă şi magia de a face pe cineva fericit.” Aşa descrie Marypierre Julien, parfumierul Givaudan, filosofia pe care se bazează Flora Chic, primul parfum de lux din portofoliul AMWAY. Un melanj de arome proaspete de clementine si parfum dulceag de trandafir bulgaresc, acesta este parfumul FLORA CHIC, pentru care s-a folosit drept sursa de inspiraţie grădinile Bagatelle din Paris.
<!--more-->




"Flora Chic inspiră eleganță și lux și transmite încredere persoanei care îl poartă. Aromele sale distinse și captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementină cu trandafir bulgăresc și de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar. Pentru o persistenţă de lungă durată, recomand aplicarea parfumului în spatele urechilor, pe gât şi la încheietura din zona coatelor" – Marypierre Julien, parfumier senior Casei Givaudan


Flora Chic (preţ 318,55 lei) este o apă de parfum ce simbolizează faţeta tânără, emoţională a brandului, cu o notă rafinată de feminitate pură şi o atitudine chic.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search