miercuri, 11 ianuarie 2017

#TBT: o zi de vară pe TRANSFĂGĂRĂȘAN


Este 11.01.2017 acum si cred ca termometrul inregistreaza minus 100 de grade! Mi-am amintit cu ocazia asta cat de mult iubesc vara, soarele, cele plus 30 de grade, iar cel mai eficient mod de a uita ca zapada are un metru afara este sa te intorci cu gandul in momente calduroase. Din click in click am ajuns intr-un folder cu fotografii de asta-vara, facute pe Transfagarasan si imprejurimi. 


Era cald de tot in Bucuresti, canicula, sufocare, toata lumea se plangea pe unde putea ca arsita e greu de suportat, ca se moare de cald, ca se topeste asfaltul si alte variatiuni pe aceaste tema. Am plecat cu prietenele mele la Balea Lac, unde am gasit zapada! Am zis sa va arat cateva fotografii de atunci, daca tot am inaugurat o rubrica noua, JURNAL FOTO, absolut necesara unei pasionate de fotografie ca mine.
V-am mai aratat fotografii pe Instagram si Facebook din locurile in care m-am plimbat anul trecut, dar promit sa le strang pe toate si aici, pe blog! Mi le amintesc si eu, astfel, le vedeti si voi, ne punem de acord ca avem o tara superba si ne promitem ca anul acesta o vom vizita si mai des!







































Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search