duminică, 15 ianuarie 2017

#TB: în vizită la Ivatherm



V-am promis ca scot poze de la naftalina pentru rubrica Jurnal Foto! Acum realizez, socata chiar, ca au trecut doi ani si ceva de cand am fost in vizita la Ivatherm, la invitatia prietenei mele Iulia, cea care se ocupa la vremea aceea de imaginea brandului, si eu NU am apucat sa va povestesc despre asta! Este drept, pe Facebook, atat pe contul meu personal, cat si pe pagina blogului, dar si pe Instagram v-am asasinat cu pozele astea! Le-am avut ba cover, ba profil, de multe ori la rand, atat de mult mi-au placut si imi plac! Au fost realizate de Magda Gheorghe (pe care o ador!!!) - o gasiti AICI!


So, in iulie 2014, intr-o zi caniculara de duminica, am mers la Ivatherm unde ma asteptau zambarete Iulia si Magda. Cu ce scop? Pai nu unul precis, adica nu sa schimb soarta omenirii sau ceva! Iulia ma citea inca din 2010, cand am postat pe blog un articol despre lotiunea micelara Ivatherm pe care o adoram maxim la vremea aceea. Nu inflorisera blogurile atat de mult ca acum, erau doar cateva fete care scriau despre beauty, asa ca m-am numarat printre cele cateva linkuri despre Ivatherm pe care le gasise Iulia pe Google si mi-a scris un mesaj. Nu va inchipuiti cat de onorata am fost! Eram la inceput atunci, abia transformasem Dive de Carton (blogul initial, care era despre vedete) in PentruDive.com (la sugestia voastra) si nu cunoasteam PR, branduri, nu primeam spre testare (gratis, adica) nimic. Imi cumparam tot ce prezentam pe blog. Poate si de aceea Iulia a fost incantata de articolul meu in care laudam lotiunea micelara, absolut obiectiv, fara nici un fel de interes ascuns.

Anyway, ne-am imprietenit apoi, am fost la evenimentele Ivatherm, am cunoscut produse inainte de a fi lansate pe piata, v-am adus si concursuri dragute! In fine, m-a onorat maxim prietenia cu Iulia si Ivatherm. Intre timp, situatia s-a schimbat, Iulia a luat-o pe un alt drum profesional, relatiile cu brandul s-au racit, din motive independente de mine, produsele sunt la fel de bune, le ador de asemenea.

Trecand peste, am gasit acum un folder in care pastrez aceste amintiri de mai jos si ma emotionez cand le privesc pentru ca nu sunt doar niste fotografii frumoase, ci zambete pe care le-am impartit la un moment dat cu niste oameni dragi, care isi vor pastra pentru totdeauna acel loc caldut in inima mea!

Va las sa cititi ce a scris Iulia despre mine pe blogul Ivatherm de care se ocupa la vremea aceea!

Enjoy it!

"LOVE story cu o divă și o loțiune micelară

31 July 2014

“Cumpărați-vă revista THE ONE ! Nu pentru conținutul ei minunat, pe alocuri, ci pentru cadoul pe care îl oferă: o loțiune micelară de la Ivatherm :) Este absolut minunataaaaaaaaaaaa și pachetul costă doar 13 lei, spre deosebire de prețul produsului din farmacie -45 de lei. Asta da ofertă, nu?


Este unul dintre cele mai bune demachiante pe care le-am folosit vreodată și am folosit muuulte. Nu irită, nu ustură, nu înroșește, curăță excelent, nu ustură ochii, miroase delicat, nu lasă pelicula grasă pe piele, ci o atingere de catifea. Îmi place atât de mult, încât mi-am cumpărat două reviste și cred că mâine îmi mai iau una în caz că mai găsesc”, scria pe blogul cevorfetele Gabriela Dumba a.k.a Zuza G, în 2010. Eram de câteva luni la Ivatherm și primul comunicat pe care l-am scris și transmis presei pentru primul produs Ivatherm la a cărui lansare am participat a fost loțiunea micelară. Am descoperit rândurile de mai sus la un search pe Google în căutarea ecourilor în online a “proaspetei” lansări de atunci. Entuziasmul cuvintelor ei, energia pe care o degajă și o declarație atât de sinceră ca aceasta mi-au trezit brusc interesul față de persoana care o scrisese. Nu este obișnuit ca cineva să dea frâu atât de liber, în scris, emoțiilor sale….dar pentru ea este aproape definitoriu (cum am aflat ulterior, după ce am cunoscut-o personal).

Era deja vară când am ajuns să o întâlnesc, la o limonadă rece, pe o terasă bucureșteană din Piața Dorobanți, pe adolescenta care se apropia de masa mea, după mai multe SMS-uri că întârzie puțin, că acum e în autobuz și că acum sosește. Cu un zâmbet care-i lumina toată fața era exact definiția esențelor tari care se păstrează în sticluțe mici: minionă, energică, zgomotos de veselă chiar și fără să scoată un sunet, lipicioasă și puternică în îmbrățișarea noastră de început. Vârsta nu contează la o femeie, dar adolescenta noastră trecuse de câțiva ani (puțini!) de adolescență. Și ce dacă?! Timpul s-a scurs, evident, cu două loțiuni micelare pe masă oglindind în flacoanele lor limonadele, iar pentru că între noi a fost o chimie instantanee, am aflat destul de repede de-ale fetelor și despre “ concubinul” ei, cum îl numea drăgăstos și ironic pe iubitul ei.

Acesta locuia temporar în Londra și de acolo dragostea ei pentru orașul extraordinar și toate englezismele care au rămas “statement” în conversațiile noastre încă din acel moment. LOVE este frecvent pomenit în formulele noastre de început sau de sfârșit, pur și simplu pentru că LOVE este esența pe care ea o poartă în mica sticluță a ființei ei și o emană în jur cu atâta generozitate. (Iubește parfumurile, v-am spus?) Tot LOVE este sentimentul care o leagă de loțiunea micelară Ivatherm.

Dacă o auzi cum vorbește despre loțiunea micelară Ivatherm, așa, poate și doar când răspunde unei prietene sau unei cititoare de pe blogul ei, juri că nu există loțiune micelară mai minunată în lumea asta și dacă nu o ai și tu acum, acum, ești complet lipsită de această LOVE. Așa cum o exprimă ea, nicicând lOVE nu a fost mai autentic. Și de ce o “divă”? Pentru că așa se numea atunci blogul ei…”dive de carton” sau “pentru dive”…ceva de genul.

Am invitat-o recent pe Gabriela la o ședința foto, în birourile Ivatherm, în compania prețioasei micelare. A fost din nou zgomotos de veselă, deși nu auzeam nimic în mesajele pe care ni le trimiteam pe Facebook, plănuind întâlnirea. E foarte ocupată și, în vara aceasta, stă multe week-end-uri la mare. A sacrificat iubita ei mare, într-o duminică, pentru iubita ei loțiune micelară.

A sosit așa, un pic mai târziu cum îi e obiceiul (ha-ha!), îmbrăcată în ie românească…pentru că micelara are un conținut bogat în apă termală și Ivatherm este asociată cu apa de la Herculane. Pentru că așa înțelege ea lucrurile, în profunda lor însemnătate și nuanțe. A ieșit totul astfel încât simbolurile românești sunt constant prezente în fiecare poză- Ivatherm este prima companie românească de dermatocosmetice cu apă termală Herculane. Voila simbolistică!

Răsfățul, spiritul ei jucăuș, energia și feminitatea ei, cochetăria, drăgălășenia ei de femeie-fetiță…toate se ivesc din neliniștea privirilor ei albastre și buclelor negre care încadrează loțiunea micelară Ivatherm.

Orice personaj și-ar fi imaginat ea că este în jocul cu micelara din fața camerei de fotografiat, Gabriela este EA. Niciodată nu va mai fi altcineva atât de inconfundabil asociat unui produs cum este în memoria noastră Gabriela de loțiunea micelară Ivatherm.

(A plecat săltând de bucurie și energia ei aparte, cu două micelare în punguță. Iar birourile Ivatherm au redevenit albe și tăcute… Și un pic triste, de data aceasta.)

Galeria completă de fotografii o poți vedea pe Pinterest Ivatherm.

Text: Iulia Bîlea/ Foto: Magda Gheorghe Photography"





















































Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search