duminică, 15 ianuarie 2017

Beneficiile Vitaminei E pentru piele



Vitamina E este una dintre acele vitamine esentiale pentru o piele sanatoasa si, implicit, frumoasa! La fel de importanta precum asimilarea acesteia pe cale interna este si aportul exterior, in sensul ca pe langa acele capsule cu vitamina E pe care le inghitim conform prospectului, trebuie sa alintam pielea si din exterior, hidratand-o ca la carte. Eu am descoperit un produs excelent - uleiul Life-Flo de la Secom care contine toate cele 8 forme naturale ale vitaminei E, pe langa restul ingredientelor active: vitamina E, ulei de migdale, ulei de palmier, vitamina C.




Vitamina E are un rol important in cicatrizarea ranilor, hidratarea intensa a pielii, regenerarea epidermei si vindecarea rapida si fara urmari a diverselor rani de la nivelul pielii. De asemenea, vitamina E mentine pielea tanara cat mai mult timp, intarziind asadar imbatranirea si, implicit, ridarea acesteia.

Uleiul pe care il folosesc eu, atat ca atare, cat si combinat cu alte uleiuriSuper Vitamin E Special Oil este un ulei nutritiv, cu o textura usoara, care hraneste si protejeaza pielea, inclusiv in situatii de mediu nefavorabile, cum ar fi vantul si soarele puternic sau temperaturile scazute. Vitamina E, alaturi de vitamina C si uleiurile de migdale si de palmier, contribuie la atenuarea ridurilor timpurii si stopeaza imbatranirea prematura, pentru o piele fina si luminoasa.




CUM SE FOLOSESTE
  • Ca ser pentru ten si corp se aplica pe pielea curata si uscata si se maseaza pana la absorbtia completa. Este recomandat pentru zona delicata a ochilor, de aceea se poate aplica o cantitate suplimentara pentru hidratarea optima a acestei zone. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea imediat dupa dus, cand capacitatea de absorbtie a pielii este maxima.
  • Pentru ingrijirea parului se aplica pe scalp si pe varfuri. Se poate aplica pe parul umed sau uscat si se lasa sa actioneze aproximativ o ora. Este necesara clatirea si samponarea din abundenta la finalul tratamentului. Ca masca de par poate fi utilizat o data pe saptamana.
  • Pe unghii si cuticule se aplica o cantitate moderata dupa ce zonele au fost curatate si uscate in prealabil.
  • Se poate utiliza ca atare sau impreuna cu alte uleiuri, unturi sau pudre de argila, pentru obtinerea formulelor personalizate de ingrijire si infrumusetare: creme, masti, lotiuni, uleiuri de corp sau de masaj.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search