vineri, 17 februarie 2017

beauty news Marionnaud: Love at first sight Makeup Palette


Suntem in plina luna a iubirii! A trecut Valentine's Day, urmeaza Dragobete. Totul in jur respira iubire. Mi-ar placea sa cred ca este o stare prezenta tot anul, iar in aceasta perioada doar ne exprimam mai usor decat in restul lunilor. Totodata, mi-ar placea ca elementele specifice acestei perioade, respectiv cosmetice, haine, acadele, baloane, flori, seturi cadou, parfumuri, etc., toate in forma de inimioare sau care au legatura cu iubirea care ne invaluie pe toti in luna februarie, sa nu mai fie in editie limitata si sa le regasim tot anul! 💖💖💖 Dar, apoi, poate n-ar mai avea acelasi farmec!

Pana cand dorinta mea va fi, candva, respectata si vom avea tot anul geluri de dus, creme, sampoane, farduri sau rujuri cu inimioare si Cupidoni, ma va consola paleta Love at first sight care se gaseste la Marionnaud. Dupa cum veti vedea mai jos, fardurile sunt in forma de inimioare, iar rujurile, de buze. How sweet is that?!
Aproape ca evit sa folosesc paleta pentru ca este superba si as vrea sa o am in colectie mult si bine, pentru totdeauna daca se poate. Insa contine nuantele mele preferate in materie de farduri pentru pleoape, unele sunt si sifedate, deci n-as putea sa nu le folosesc, si daca as vrea!
Destul cu vorbaria, ca iar ma lungesc in stilu-mi caracteristic si uit ca traim in secolul vitezei, iar timpul a intrat rau de tot la apa! Asadar, va las in compania celor un milion de fotografii pe care le-am facut paletei Coup de foudre, ca sa o alint si in franceza, ca prea frumos suna!
Iar voua, dragi barbati, va spun ca aceasta paleta pe cutia careia scrie atat de frumos "I love you" ar putea completa perfect declaratiile de amor pe care le veti face consoartelor de Dragobete! 💝
































Raticide Anticoagulante spunea...

Cred ca ar fi un cadou tare dragut din partea cuiva drag, dar nu mi se potrivesc deloc culorile.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search