luni, 27 februarie 2017

Cât costă biletele la întâlnirea cu CESAR MILLAN
CESAR MILLAN, cel mai renumit antrenor canin din lume se va întâlni cu publicul din România pe 21 martie, la Sala Polivalentă din capitală, de la ora 19:30, într-o reprezentație excepțională a show-ului ”Once Upon a Dog Tour 2017”, cuprins în cadrul turneului său european. Vestea excelentă a fost foarte bine primită atât de admiratorii serialului de televiziune ”Cesar și câinii” cât și de iubitorii de animale și de amatorii spectacolelor de divertisment. 


Deși, biletele puse în vânzare au fost împărțite pe mai multe categorii de loc, la prețuri variabile, cei mai împătimiți admiratori le-au preferat pe cele mai scumpe dintre acestea. Prin urmare, categoriile VIP ”Meet & Greet” și  VIP au fost epuizate, iar locurile alocate categoriei următoare mai pot fi cumpărate în număr redus. Timp de două ore, iubitorii de câini din România vor parcurge o călătorie educațională prin toate etapele vieții unui câine. Pe lângă secretele interesante despre inteligența câinelui, demonstrațiile lui Cesar Millan vor fi presărate cu momente pline de amuzament și antren. Astfel, protagonistul celui mai titrat show din lume garantează cu o experiență de divertisment de neuitat, adresată întregii familii.  

Chiar și cei mai mici spectatori vor primi explicații interesante privind comportamentul câinelui și vor avea prilejul să învețe cum pot avea un companion ascultător, echilibrat, care să le fie prieten devotat, capabil să le sară în ajutor la nevoie. Cesar Millan va demonstra că dragostea, încrederea, grija și tehnici specifice de dresaj pot face minuni, indiferent dacă patrupedul este de rasă, ori maidanez. Cu aceste mijloace, Cesar va veni în ajutorul celor care doresc să dezvolte o relație armonioasă, fericită și sănătoasă cu câinele. Talentul și dedicarea cu care se implică în fiecare poveste și conexiunea incredibilă pe care o are cu câinii, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine.      style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="5045554457">

 
În timpul show-ului live, ce va avea loc pe 21 martie, la sala Polivalentă, Cesar Millan va lucra alături de câini problemă, ce aparțin spectatorilor români care au ales să se înscrie în programul de selecție anunțat de organizatori. În acest fel, Cesar Millan va împărtăși lecții valoroase despre situații delicate ce intervin între caine și stăpân, în fiecare zi.

Deși, biletele puse în vânzare au fost împărțite pe mai multe categorii de loc, la prețuri variabile, cei mai împătimiți admiratori le-au preferat pe cele mai scumpe dintre acestea. 


Prin urmare, categoriile VIP ”Meet & Greet” și  VIP au fost epuizate, iar locurile alocate categoriei următoare mai pot fi cumpărate în număr redus.
Celor care nu doresc să rateze prilejul de a lua parte la show-ul lui Cesar Millan de la Sala Polivalentă, le recomandăm să se grăbească pentru procurarea biletelor disponibile la prețuri ce pornesc de la 75 lei și ajung până la 350 lei. 

Acestea pot fi cumpărate atât online de pe www.myticket.ro cât și de la magazinele Diverta, Muzica sau din Librăria Mihai Eminescu (Universitate).      style="display:inline-block;width:300px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="1812886453">


             Copiii cu vârstă mai mică de 14 ani beneficiază de bilete cu preț redus.
             Spectacolul se va desfășura în limba engleză și va fi dublat consecutiv în limba română.
             Accesul în Sala Polivalentă nu va fi permis persoanelor însoţite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului vor fi strict interzise.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search