marți, 28 februarie 2017

My lovely #popsocket


Va spuneam zilele trecute pe Instagram ca daca nu aveti un popsocket este timpul sa va cumparati! Popsocket-ul este acel dispozitiv pe care il vedeti prins de telefonul meu si care imi permite mie sa nu-l scap din mana! Recunosc: nu prea am grija de lucrurile mele. Am un prieten care se spala pe maini inainte sa atinga telefonul, il tine in huse si il curata cu servetele speciale si mai stiu eu ce. Nu, nu sunt asa, indiferent cat ar fi de scump telefonul. La urma urmei, este un obiect menit a ne usura viata si in nici un caz sa ne-o complice. Prin urmare, nu doar o data s-a intamplat, in dezordinea care ma caracterizeaza, sa scap telefonul din mana, fix cand incercam sa realizez selfie-ul perfect. Iar "perfect" inseamna, asa cum stim toate, acea poza din ... 200 pe care le facem din toate unghiurile posibile si imposibile! 😃😃Initial descoperisem ca exista un inel care se lipeste in spatele telefonului, pentru a te ajuta sa-l fixezi mai bine in palma si, de ce nu, pentru a-l securiza. Nu putine sunt cazurile de furturi in care telefoanele au fost smulse din mana posesorului. Ulterior, frunzarind internetul, am gasit acest "buton" simpatic, usor de lipit pe spatele telefonului, care te ajuta sa-l tii mult mai bine in mana cand te indeletnicesti cu selfilogia 😄. Se poate dezlipi atunci cand doriti. Are suficient adeziv pentru vreo suta de lipiri/dezlipiri. Ah, si are mai putin de 5 grame.
Mie imi pare foarte cool! Pe unde l-am lasat la incarcat - si il las in toate cafenelele, restaurantele, salile de sport, saloanele de infrumusetare, etc. pe unde merg - am fost intrebata ce-i "chestia asta din spate?". Si abia atunci imi place sa ma dau eu interesanta si le explic de-a fir a par, il inchid si deschid, fac demonstratii de selfie, de parca as fi agent de vanzari! 😃
Detalii tehnice despre popsocket, precum si diverse modele de cumparat, gasiti AICI, in magazinul online al publicatiei Replica Vedetelor! Va veti indragosti de el, va asigur! 


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search