sâmbătă, 25 februarie 2017

De ce pielea ta va iubi serul BEE RADIANT de la APIVITACu 96% ingrediente naturale și o textură ușoară, ce pătrunde în straturile adânci ale epidermei, Serul Bee Radiant de la Apivita acționează pe 5 nivele, tratând holistic pielea în lupta pentru luminozitate și anti-îmbătrânire:

1. Reduce ridurile existente și previne apariția lor;
2. Restaurează luminozitatea naturală, conferind pielii un aspect întinerit;
3. Reduce intensitatea petelor maronii, uniformizând nuanța tenului;
4. Oferă protecție antioxidantă și îmbunătățește vitalitatea celulelor;
5. Hidratează și revitalizează pielea. Ingredientele active

  • Celule stem din portocală: prin conținutul de aminoacizi, în special prolină, precum și acizi organici, zaharuri, peptide și proteine, acestea restabilesc fermitatea pielii prin sporirea producției de colagen și elastină. Pielea devine mai netedă, reflectă mai bine lumina și capătă un aspect mai tânăr.
  • Vitamina C: o formă stabilă de vitamina C este eliberată treptat în piele, oferind o acțiune targhetată, de lungă durată. Reduce petele maronii și uniformizează nuanța tenului.
  • Afine: acționează ca un agent natural de albire și luminozitate, contribuind la regenerarea celulară.
  • Coenzimea Q10: realimentează rezervele celulare de oxigen, crescându-le vitalitatea.
  • Licopene, ulei de rodie și polifenoli din măsline: antioxidanți puternici ce asigură buna funcționare celulară, conferă tenului un aspect sănătos.
  • Extract patentat de propolis, inovație APIVITA: o metodă inovativă de a extrage și încapsula polifenolii și flavonoidele din propolis, ce transferă produsului proprietăți antioxidante extraordinare, protejând pielea împotriva îmbătrânirii premature.
  • Acid hialuronic: cu cea mai mică greutate moleculară, asigură hidratarea profundă în ultimul strat al epidermei.
  • Infuzie de trandafir sălbatic: apa a fost înlocuită cu infuzie de semințe din trandafir sălbatic (măceșe). Acestea sunt o sursă bogată de vitamina C, acid malic, antociani, flavonoide și zaharuri, oferind produsului proprietăți antioxidante, anti-inflamatorii și de hidratare.

Gama BEE RADIANT NU conține PARABENI, SILICON, PROPILEN GLICOL, BUTILEN GLICOL, ULEI MINERAL, ETANOLAMINA, FTALATI, PCM, NM.

Gama BEE RADIANT este disponibila în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search