miercuri, 1 februarie 2017

RESERVOIR CATS



Pe 4 martie, la Cinema Pro, la ora 20:00 are loc premiera unui spectacol de teatru mai special: comedia RESERVOIR CATS, o piesa care se doreste a fi un omagiu adus universului feminin din filmele lui Tarantino. Modul de adresare, dialogurile, scenele si personajele, toate fac parte din acest univers, insa privit din perspectiva tragicomica si uneori din mai multe unghiuri. Distributia le include pe Gratiela Duban, Mirela Zeta, Andreea Samson, Andreea Mateiu, Ioana Barbu si Ada Gales.


Premisa de la care incepe sa se deruleze actiunea este cea din binecunoscutul film Reservoir Dogs al lui Quentin Tarantino, insa in perspectiva feminina. Un grup de 6 femei planuiesc un jaf. Pentru a nu fi identificate, folosesc porecle atunci cand se adreseaza una alteia, si par ca nu se cunosc intre ele. Si daca in filmul lui Tarantino alias-urile sunt culori: Mr. Blue, Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Pink, etc., in piesa autorii au ales sa foloseasca nume de actori celebri care au lucrat cu Tarantino.

Piesa are trei parti bine delimitate (la fel ca filmul caruia ii aduce omagiu):

- Pregatirea: In care ajungem sa cunoastem protagonistele, calitatile si defectele lor, trasaturile lor extreme de personalitate, dorinta lor de a face usor rost de bani.

- Frustrarea: Jaful nu merge bine si una dintre ele este ranita, iar alta nu este de gasit. Se dezvolta suspiciunile si dorinta de razbunare. Violenta pune stapanire pe sala de sport si se dovedeste a fi mortala.

- Deznodamantul: Un al treilea act ciudat in care, avand ca referinta personajul Vernita Green (Vivica Fox) din Kill Bill, si preocuparile sale extra criminale, se dezvaluie cum sunt in realitate protagonistele piesei. Cum? Facand ca actiunea sa ia o turnura neasteptata, chiar de mai multe ori (ca in "Cei 8 Odiosi").

Cunoaste personajele:

BRAD - GRATIELA DUBAN - Culta, educata, uraste vulgaritatea si se ghideaza dupa un cod al onoarei profesionale extrem de strict. Face crize de nervi ori de cate ori cineva încalca codul care pentru ea este sfant.

JOHN - ANDREEA MATEIU - Cea mai în varsta si mai experimentata. Este harsita prin viata si stie ce înseamna sa piezi un tovaras. Are o atitudine mai umana si maternala, însa respecta regulile deoarece stie ca în profesia pe care o are nu e bine sa îti asumi riscuri inutile.

SAMUEL - MIRELA ZETA - “Feminazi” militanta. Instabila, plina de ura si resentimente, cu o personalitate exploziva si reactii disproportionate. E în stare sa compromita oricand întreaga misiune daca cineva o scoate un pic mai mult din sarite, în special daca acel cineva este un barbat".

LEONARDO – ADA GALES - Este asasina cea mai candida, mai dulce si mai feminina dintre toate. Îi place ceea ce este Politically Correct si este usor naiva în anumite ocazii. Predispusa la “îndragosteala“ deplasata si cu o multime de îndoieli cu privire la sexualitatea sa.

BRUCE - IOANA BARBU - Sexi, feminina, aiurita si cu gusturi rafinate. Are gura sloboda. Ascunde un secret întunecat.

ROBERT - ANDREEA SAMSON - Serioasa, concilianta, mereu dispusa sa dea o mana de ajutor. Este constienta de faptul ca fetele trebuie sa fie unite. Va lupta pentru a le mentine unite atunci cand lucrurile o vor lua razna.



Exista 4 categorii de bilete:

Categoria 1 VIP- 100 lei, categoria II – 70 lei, categoria III – 60 lei si categoria IV – 50 lei.

Locurile VIP sunt 32 de locuri situate pe primele doua randuri care in plus primesc si cadouri / vouchere de la parteneri.

Biletele vor fi puse oficial in vanzare in data de 3 februarie. Pana atunci, am demarat o actiune speciala de prevanzare exclusiva.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search