luni, 27 februarie 2017

Shopping online: SammyDress.com



Nu prea cumpar online. Pot numara pe degetele de la o mana experientele mele de shopping online. De cele mai multe ori mi s-a intamplat ca masurile sa-mi fie mari. Recent, mi-am cumparat adidasi Le Coq Sportif, masura 36, care stiam ca-mi este buna la New Balance, Nike sau CK. Insa, "cocosii" mi-au fost mari. La fel am patit si cu o geaca masura S, de regula potrivita mie. Ei bine, imi era mare. Si alte cateva exemple legate de lenjerii de pat, total diferite in realitate fata de ceea ce vazusem in online. In fine. Mi-e sila de retururi, de cearta, de asteptarea banilor, de țepe. Prefer sa merg la mall si sa evit toate cele de mai sus.
Insa, se pot petrece, involuntar de vointa noastra, situatii in care, frunzarind online-ul, sa-ti atraga atentia o bluza, un pantof, o geanta sau doua, din magazine online aflate pe alte continente, in fata carora nu poti rezista si pace.
Asa m-am procopsit si eu cu aceste doua gentute de la SammyDress.com.
Ambele au costat cate 13 dolari si mi-au placut foarte mult cand le-am vazut pe site. Mi-au placut la fel de mult si in realitate si abia astept sa vina vremea calda sa le pot scoate in lume. Sunt micute si finute, din catifea si evident ca nu pot fi puse pe umarul deja acoperit cu geci groase, fulare si alte încotoșmăneli similare 😀. Le vad cu blugi rupti, deschisi la culoare, tricou alb si sandale. Si poate si ruj rosu!
In alta ordine de idei, site-ul este unul safe, comanda este expediata foarte repede, vine la posta vamala, nu se plateste nimic in plus, fata de costul produselor comandate - transport sau alte taxe, iar daca vamesul va cere bani, sa stiti ca nu este ok. Shippingul este gratuit.
Mi-am mai comandat un set de prosoape odata cu gentile, foarte dragute si ele, De culoarea piersicii si foarte pufoase. Merita sa aruncati un ochi pe site, au chestii foarte dragute si tot timpul reduceri mari.
Au haine, incaltaminte, accesorii, gablonturi, obiecte pentru casa si gradina, tot ce vreti!
Spor la shooping!







Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search