joi, 16 februarie 2017

#tbt Platoul Bugeci - Babele și Sfinxul

 

Am ajuns de multe ori in vara trecuta in zona Platoului Bugeci, insa fotografiile pe care vi le arat astazi sunt dintr-o excursie absolut minunata organizata de Scoala Iubirii.
Accesul sus la Babele se poate realiza urmând traseul: Valea Jepilor - Buşteni (885m) - Jepii Mici - Cabana Caraiman (2025m) - Cabana Babele. Mi-e foarte draga zona asta, tot traseul pana sus la Sfinx, drumul, aerul, pietrele, iarba. TOT. Nu degeaba se spune ca spatiul din jurul Sfinxului are o energie speciala. Pare un traseu greu de facut, insa va asigur ca nu este deloc asa, cat de nesportivi ati fi. Luati-va ceva de baut si chiar ceva de mancat (eu, cel putin, nu plec fara merinde nicaieri pe lume 😂😂, iar in excursia cu pricina am avut in rucsac o gustare lejera, adica slanina, branza, ceapa, rosii, castraveti, masline, o gustărică diva like :))))) Asadar, cu merinde si neaparat ceva de baut, in pas lejer, presarat de 200 de fotografii pe minut, cu un popas sau doua (sau noua), veti ajunge sus cat ai zice "sfinx". 
Privelistea e fabuloasa, aerul curat, muschii picioarelor va vor multumi pentru ca i-ati pus la treaba, iar berea rece sau, dupa caz vinul fiert, in functie de anotimpul drumetiei, bauta la Sfinx va fi cea mai buna din lume!
Potrivit apropo.ro, pe întreaga planetă se află 15 puncte energetice şi 7 dintre ele, şi cele mai puternice, se găsesc pe teritoriul României.
Munţii Bucegi reprezintă zona cu cea mai mare încărcătură energetică din România. Aici se află şi cel mai cunoscut triunghi energetic: Omu - Babele - Sfinxul. În jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumină alb-lăptoasă, (veti vedea in fotografiile de mai jos) care se rotesc ca un vortex de nori, amplificând percepţia extrasenzorială. Tot atunci se înregistrează semnale radio venite dinspre interiorul muntelui.
























































Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search