luni, 20 martie 2017

Castelul Peleș, always a pleasure

 
 Iubesc Sinaia, imi place la nebunie sa ma plimb in curtea Castelului Peles, ador sa beau un cappuccino pe terasa de acolo si sa privesc spre castel. Prietenii mei glumesc si spun ca intr-o viata anterioara m-am nascut in zona aia si am copilarit in preajma Pelesului, din acest motiv simt nevoia sa ajung acolo de cateva ori pe an! Nu de putine ori am mers si singura, cu trenul din Bucuresti (dureaza mai putin de doua ore drumul), doar pentru ca am vrut sa iau o gura de aer la Sinaia!

De fiecare data cand am o zi libera de weekend ma gandesc sa ajung la Sinaia! Daca ar fi dupa mine, as merge saptamanal! :) In februarie, dupa o perioada foarte agitata si mult stres, mi-am convins prietenii sa ne relaxam pentru o sambata unde altundeva decat la Sinaia. Imi pare o destinatie excelenta de weekend daca stai in Bucuresti. Ma amuza uneori cand lumea imi spune ca ii este dor de munte, de Sinaia, de Peles si amana o vizita acolo pentru multe luni. Pe bune, Sinaia este in tara noastra, nu trebuie sa traversam mari si oceane pentru a calca acolo, se afla la doua ore de masina sau tren! Chiar este pentru toata lumea, oricand, oricum! 💖
Spuneam ca am profitat de o zi insorita de sambata, acum o luna si am fost pentru prima data in 2017 in Sinaia mea iubita. Intre timp, am mai fost o data, acum doua saptamani, dar va arat pozele alea intr-o alta postare. Am profitat de acea escapada pentru a face cateva fotografii cu geaca de la RoseWholeSale.com care mi-a tinut de cald toata iarna si gentuta de la Zaful.com, la fel de draga mie si ea. Pentru ca m-ati tot intrebat daca am incredere in shoppingul online pe aceste doua magazine online, ei bine va spun ca da! Nu stiu experientele altora, insa eu am colaborat foarte bine cu ei. Raspund promt la orice intrebare, trimit imediat comanda, iar hainele, desi ieftine, sunt surprinzator de frumoase si bine lucrate! Probleme am intampinat cu Posta noastra, neserioasa ca de obicei, care trimite avizul dupa foarte mult timp, care iti plimba coletul de la un oficiu la altul, insa intr-un final a fost cu happyend.!
So, enjoy my photos! 💖






geantă - ZAFUL
 



















 

Geaca: ROSEWHOLESALE




Fotografii realizate la Castelul Peles, cu telefon Samsung S6
Geaca: RoseWholeSale
Geanta: Zaful 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search