joi, 2 martie 2017

Două minute de periaj dentar fac diferența


Colgate a demarat în luna martie campania națională “Două minute fac diferența”, prin care încurajează consumatorii să aibă o perspectivă de ansamblu asupra sănătății lor, reamintindu-le că îngrijirea orală este o investiție în sănătatea întregului organism. Acțiunea, organizată cu ocazia Lunii Sănătății Orale, campania emblematică desfășurată de Colgate în fiecare an pe parcursul lunii martie cu scopul de a încuraja obiceiurile sănătoase de igienă orală, este un răspuns al companiei la statisticile îngrijorătoare privind obiceiurile de periaj dentar.

Un zâmbet sănătos și frumos a devenit unul dintre cele mai râvnite “accesorii” ale momentului și, pentru un astfel de rezultat, una dintre cele mai importante reguli este respectarea duratei minime a periajului dentar. Organizația Mondială a Sănătății recomandă ca durata acestuia să fie de cel puțin două minute, în timp ce medicii specialiști sunt de părere că durata minimă trebuie extinsă până la trei minute. 

Din păcate, cifrele sunt alarmante din acest punct de vedere: europenii alocă în medie 45 de secunde periajului dentar, în condițiile în care după un minut de periaj, doar 27% din placa bacteriană este eliminată. 

 

Ce poți face pentru sănătatea ta în două minute?

Dacă aloci două minute pentru un periaj corect al dinților, poți evita nu doar complicațiile dentare, ci și afecțiuni ale întregului organism. Astfel, având în vedere că în fiecare zi alocăm timp multor activități, poate uneori lipsite de importanță, Colgate reamintește că acest mic “efort” este extrem de important.

Pentru a motiva consumatorii să aloce mai mult timp unui periaj dentar corect, campania ”2 minute fac diferența” include o serie de acțiuni în marile magazine din țară. 

Prin intermediul unui chestionar pe tabletă, consumatorii pot afla informații despre obiceiurile corecte de îngrijire orală, precum și despre tehnologia gamei Colgate TotalTM. Aceasta dispune de un sistem avansat ce luptă împotriva bacteriilor, aderând la dinți și gingie, pentru a oferi protecție timp de 12 ore pentru o gură sănătoasă. Astfel, consumatorii sunt încurajați să testeze și cea mai recentă pastă de dinți din cadrul gamei, Colgate Total Visible ActionTM, ce beneficiază de o tehnologie revoluționară de schimbare a culorii din alb în albastru în timpul periajului, oferind senzația de curățare a dinților și prin elementul de culoare. 
Totodată, toți cei care cumpără o pastă de dinți din gama Colgate Total™ din magazinele participante în campanie vor putea câștiga instant o clepsidră sau un cronometru.

În plus, pe durata întregii campanii, consumatorii pot câștiga produse de igienă orală pentru întreaga familie, în cadrul concursului organizat la matinalul ProFM, răspunzând întrebărilor despre obiceiurile lor de îngrijire a sănății din fiecare dimineață.

Mai multe informații despre Luna Sănătății Orale și produsele Colgate sunt disponibile pe www.colgate.ro și pe pagina oficială de Facebook Colgate România.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search