joi, 2 martie 2017

SERURILE fac minuni pentru ten. Alege-le pe cele naturale!


Serurile fac minuni pentru tenul nostru. Indiferent de ten, preferinte sau varsta, fata are nevoie de hidratare, pentru a ramane frumoasa si luminoasa. Primavara, mai mult ca oricand, atunci cand natura se trezeste la viata, este prilejul perfect pentru fiecare dintre noi, pentru a ne reinventa.

Mihaela Jarai, fondatoarea Alma Natural, cea care se ingrijeste de toate produsele si pe care le creeaza personal, iti spune care sunt beneficiile serurilor si de ce ar trebui sa le folosesti.

„Serurile contin o mare cantitate de ingrediente active care penetreaza pielea intr-un mod in care cremele de fata pur si simplu nu o pot face – iar pretul acestora de multe ori reflecta acest aspect. Ele vin cu o serie de beneficii suplimentare precum reducerea liniilor fine, cresterea fermitatii pielii, ajuta in refacerea celulor, adauga luminozitate si corecteaza petele pigmentare. Lucrul de care trebuie sa tinem cont este modul in care le folosim, pentru ca numai atunci vor actiona ele corect si vor avea rezultate”, explica Mihaela Jarai.


Iata care sunt pasii de care trebuie sa tii cont: 

1. Curata tenul foarte bine inainte de aplicarea serului

Serurile sunt produse dedicate ingrijirii pielii, care se aplica dupa curatarea acesteia in prealabil, inainte de a aplica cremele de fata. Datorita compozitiei lor din molecule mici, intra direct in piele si ofera o concentratie foarte mare de ingredient active. Astfel, semnele de imbatranuire ajung sa fie doar un vis urat. Poti alege Serum Facial Antirad, care ofera hidratare, vitalizare si hranire tenului uscat sau matur. In plus, compozitia sa din ulei de macese, ulei de jojoba, vitamina E si ulei de luminita serii, transforma un simplu ser, intr-o excelenta metoda de hidratare a tenului. 



2. Aplica o crema hidratanta, dupa utilizarea serului

Desi depinde foarte mult de compozitia fiecaruia, uneori este necesara o crema. Acestea pot fi pline de ingrediente hidratante precum acid hialuronic, ceramide, care ajuta pielea sa-si pastreze fermitatea si hidratarea. Insa, chiar si in acest caz, dupa aplicarea serurilor, este necesara si utilizarea unei crème hidratante.
Poti incerca Serum Facial Ten Gras, ser facial cu absorbtie rapida, recomandat ca ingrijire de zi pentru tenurile grase si mixte cu impuritati. Serul echilibreaza excesul de sebum, reduce porii mariti si iritatiile produse de acnee pentru a avea un ten curat si radiant si apoi utiliza o Crema de Fata revitalizanta



3. De multe ori, mai putin inseamna mai mult, asa ca ai grija la cantitate

Utilizarea serurilor depinde de fiecare tip in parte, insa trebuie sa se tina in permanenta cont ca sunt foarte concentrate. Unele sunt recomandate spre utilizare zilnica, in timp ce altele necesita o aplicare de cateva ori pe saptamana. Spre exemplu, Serul Facial pentru ten uscat, ofera hidratare, hranire si revitalizare pentru tenul uscat , are la baza 3 uleiuri pretioase, cu proprietatii miraculoase asupra pielii, ulei de argan, ulei din samburi de caise, ulei de avocado si se foloseste ori de cate ori pielea este uscata. In plus, acesta poate fi folosit si pe post de baza de machiaj. 



„Se recomanda ca serumurile sa fie, in general, aplicate de doua ori pe zi, imediat dupa o demachiere corect realizata, atunci cand pielea este curata. Spre exemplu, daca serul va fi aplicat peste fondul de ten, acesta nu va mai avea niciun efect, intrucat nu va putea fi absorbit in piele. Modul de aplicare este intotdeauna acelasi, indiferent de tipul de ser, se aplica pe varful degetelor si, cu miscari circulare, este intins pe intreaga fata, pentru o cat mai buna acoperire”, explica Mihaela Jarai.


4. Fii atenta la data expirarii produselor

Anumite ingrediente puternice, care se regasesc in serurile de fata, pot devein instabile, odata ce intra in contact cu aerul. Astfel, trebuie sa acorzi o atentie deosebita depozitarii serului, intrucat acesta va trebui sa stea in permanenta in locuri racoroase si ferrite de lumina soarelui. 




5. Evita pe cat poti produsele foarte parfumate sau care contin chimicale
Serurile, la fel ca si cremele, pot avea in structural or parabeni si alte ingredient daunatoare tenului, Evita produsele parfumate in mod artificial, sau cele colorate in pigmenti puternici. Poti incerca produsele Alma Natural, care nu sunt testate pe animale, nu contin conservanti, coloranti sau alte ingrediente chimice, acestea fiind considerate vegane.
Frumusetea merge mana in mana cu natura, alege produse fara conservanti pentru femeile importante din viata ta, in lun martisorului! 



„Alma Natural este un obiectiv atins, o poveste, ale carei file le scriu si rescriu in fiecare zi, de la prima geana de lumina si pana la ultima frantura din zi. Scriu retete care imi invadeaza in mod natural mintea, cand colindand dupa plante, pe care le aleg cu atentie si pe care ulterior, le pun la uscat si mai apoi la macerat in „vase magice”, sapunurile, spre exemplu, stau intre 6-8 saptamani, pentru ca, in final, sa le ambalez, povesteste cu dragoste Mihaela Jarai.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search