luni, 27 martie 2017

Duminica-i pentru răsfăț!


O fi, ar trebui sa fie, trebuie sa fie, nu este intotdeauna! Stiu, cu teoria stau bine, insa practica imi zadarniceste planurile din minte! Doar trezitul tarziu l-am bifat in duminica aceasta! Si ceaiul negru cu miere si lamaie care imi da senzatia de duminica, indiferent in ce zi al saptamanii l-as bea. N-as sti sa explic de ce, pur si simplu asta simt! Daca-i ceai negru (earl grey, mai exact), orice zi ploioasa este mai frumoasa, orice luni e duminica, orice deadline este cu relax si zen! Anyways, duminica-i pentru relaxare. Mai putin duminicile muncitoare, ca aceasta a mea! Insa, am avut norocul ca am putut munci de acasa, asa ca, in halatul cel pufos, cu sosoni in picioare si ceaiul alaturi, am bifat si-un pamper corespunzator! 


Ce am pe fata? Pai daca-i pamper, e masca. Daca este masca, este Garnier. Garnier Moisture +, ca sa fiu precisa! In ultima perioada, am folosit multe astfel de masti din motive pe care vi le expun in continuare! Inainte de toate: pentru ca se aplica si indeparteaza usor! N-am timp, chef si nervi intotdeauna pentru mastile care se prepara in bol, din tot felul de ingrediente, care se aplica mai apoi cu pensula, care se usuca si crapa pe fata, care iti iau o vesnicie sa le speli... Stiti voi ce zic! Mai ales cele cu argila! Pfff, eficiente, insa dificil momentul lor! So, aleg masca servetel de la Garnier. Ii spune asa pentru ca este sub forma unui servetel imbibat bine in diverse potiuni miraculoase pentru ten, asa cum vedeti pe chipul meu!


Pentru astazi am ales masca superhidratanta AQUA BOMB destinata tenului deshidratat. Servetelul este infuzat cu acid hialuronic, extract de rodie si serum hidratant. Se aplica foarte usor pe fata, se tine 15 minute, timp in care nu aluneca, nu curge, nu pișcă, nu nimic urat! La expirarea timpului, retragem in glorie servetelul si observam cu un zambet pana la urechi ca avem un chip luminos, asa cum nu credeam posibil intr-o duminica ploioasa si mohorata! Trebuie sa stiti ca efectul unei masti se mentine timp de o saptamana! Asadar, o masca = o saptamana de piele hidratata si luminoasa!  
 

Freshness este o alta masca Garnier Moisture +,  de asemenea hidratanta si purifianta, cu rolul de a improspata pielea si de a miscora porii dilatati! Contine extract de ceai verde, acid hialuronic si serum hidratant si este destinata in mod special tenului normal spre mixt. Are un parfum tare placut, proaspat, revigorant, cele 15 minute in care o veti mentine pe fata vor fi, totodata, si un rasfat al simturilor, nu doar al pielii. Efectul final: pori inchisi, ten matifiat, piele fina, luminoasa si foarte catifelata!

 

 Comfort completeaza familia Garnier Moisture +, fiind o masca destinata, de aceasta data, tenului uscat si sensibil! Ma incadrez cu brio in aceasta categorie si am simtit din plin efectele acestei masti calmante. Contine extract de musetel, acid hialuronic si serum hidratant, ultimele doua fiind, dupa cum ati observat, ingrediente comune tuturor mastilor. 

Important de mentionat: nu spalati tenul dupa inlaturarea mastii servetel si nici nu curatati pielea cu dischete de bumbac sau prosop. Profitati la maxim de ingredientele benefice ale mastii, iar urmele de produs care raman pe piele dispar daca masati cateva secunde, pana la absorbtia totala. Nici nu mai este nevoie sa aplicati o crema, insa daca simtiti nevoia, feel free sa o faceti!

Rokolla spunea...

Eu am incercat varianta Aqua Bomb si nu stiu ce sa zic. Nu am vazut nimic spectaculos, nu am sesizat nimic remarcabil. Poate ca pe interior a facut treburi bune. La suprafata nimic .... Cu ochiul liber nu s-a observat nici o schimbare

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search