marți, 4 aprilie 2017

Am rochie de mireasă. Caut prinț!


Nu am in plan sa ma marit foarte curand, din motiv de lipsa de prinț, nu de alta, asa ca n-as zice "nu" daca s-ar impiedica de mine Fat-Frumos chiar in seara asta. Sau eu de el. 💏Anyways, pana la momentul cu pricina, stiu clar ca vreau sa am o nunta in aer liber, cu felinare si multe flori albe in jur si mai stiu ce rochie de mireasa as purta. Nu vreau sa fie alba, nu vreau sa fie infoiata, nu vreau sa aiba cristale - poate doar niste perle cusute ici, colo, nici corset, nici cercuri, nici un element care m-ar impiedica sa am cea mai frumoasa zi din viata mea. O visez din matase, cu umerii goi, poate ceva volane diafane si multe straturi asimetrice in partea de jos, care sa se miste in adierea vantului si a pasilor mei. Iar aceasta din fotografiile pe care le vedeti alaturate se apropie cel mai mult de visul meu!




Face parte din colectie Forever 21 a brandului Blossom Dress, rochii realizate din materiale fine, în culori pastelate. Paleta de culori pornește de la ivory, rose și cappuccino până la nuanțe de auriu.
Rochiile Blossom Dress, ce poartă semnătura creatoarei Andreea Apetre, se remarcă prin mixul dintre simplitate, eleganță și feminitate cu liniile îndrăznețe. În noua colecție, rochiile 2 in 1 sunt des întâlnite, la fel și cele cu suprapuneri de materiale, precum mătasea, voalul, tulle-ul și dantela.



“În 2017 se poartă rochille cu spatele gol, decolteul adânc, decolteul in “V,” liniile grecești și volumul pe mâneci. Folosim materiale naturale fluide, în culori calde, ce curg plăcut pe lângă corp, precum: mătasea, tulle-ul moale și dantela fină. O altă tendință din acest an sunt rochiile cu suprapuneri. La mare căutare sunt și cele din două piese, cu top și fustă, practice și versatile”, spune Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasă Blossom Dress.

Cu o experiență de peste șapte ani în piața de rochii de mireasă, atelierul de creație Blossom Dress propune rochii made to measure, din materiale naturale, potrivindu-se perfect fiecărei mirese.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search