duminică, 12 martie 2017

Extensiile de gene NU sunt un Bau-Bau!


Sunt de mult timp in clubul purtatoarelor de extensii de gene fir cu fir (3D, acum 2D) si am pierdut sirul vaicarelilor nefondate ale celor din jur: "Vai, o sa ramai fara gene!", "Vai, poate faci conjuctivita!", "Vai, nu te mai poti spala pe fata!" si alte variatiuni pe aceasta tema. Ma agreseaza la ureche fiecare mirare a unui habarnist si grija pe care, chipurile, mi-o poarta. Ah, si mai sunt si aia care spun "Mda, esti frumoasa, dar mai bine lasa-te naturala!". Serios? Pai poate ca pastrand ideea asta ar trebui sa nu ne mai vopsim parul si sa ne purtam cu fericire firele albe, sa nu ne mai epilam si sa ne mandrim de ceea ce ne-a lasat Dumnezeu pe picioare si poate ca nici manichiura n-ar trebui s-o mai luam in calcul! 

Prin urmare, save it! Extensiile de gene sunt deja o banalitate si ma amuza - dupa ce ma enerveaza!- cei care inca le mai considera un Bau-Bau sau o inventie a viitorului la care doar muritorii mai curajosi au acces! 

Pe scurt: 

- NU va distrug genele! Se pot rupe si atunci cand va demachiati mai agresiv sau va stergeti ochii cu prosopul sau va frecati cu putere la ochi. Genele cad oricum, la un moment dat, fie in urma a ceeea ce am spus anterior, fie ca este in natura lor sa se regenereze, ca si parul. Nu va mai panicati aiurea, extensiile nu sunt deloc distrugatorul genelor voastre naturale!

- Genele se regenereaza! Stiti de ce se desprind, la un moment dat extensiile aplicate fir cu fir pe genele noastre naturale? Pentru ca acestea din urma cresc. Sunt vii ca si parul, daca v-ati indoit vreo secunda! Si pentru ca sunt vii si cresc in continuu este normal sa si cada, ca doar stim prea bine - nu le avem pana la umeri! So, pentru ca se regenereaza si trec printr-un proces continuu de crestere - viata- moarte - si iar crestere, nu mai varsati lacrimi amare de teama extensiilor!

- NU va demachiati la ochi cu produse bifazice/ uleioase atunci cand purtati extensii! De ce? Pentru ca ramaneti fara ele in doi timpi si trei miscari sau chiar mai repede. Am fost intrebata daca mi-e greu sa inlatur fardul de pe pleoape, cand sunt extensiile in joc. Nu, nu e greu deloc. Treci cu discheta de bumbac imbibata in lotiune micelara/ lapte demachiant doar peste pleoapa, fara a lua in calcul si genele pentru ca oricum nu ai mascara pe ele. Si apropo, NU aplica mascara pe extensii. Unu la mana - nu e nevoie pentru ca genele oricum sunt lungi, curbate, negre, voluminoase. De ce ai mai aplica mascara? Oricum, nici un mascara inventat pana acum nu-ti va face genele mai frumoase decat sunt extensiile fir cu fir! Si doi la mana, daca aplici mascara pe extensii nu faci decat sa le strici aspectul, sa le transformi in picioruse de paianjen, sa le sufoci, sa le incarci inutil si sa le scurtezi viata! Nu le poti demachia, asa ca vor arata horror! Deci, NU folosi mascara pe extensii!

- Sigur ca te poti spala pe fata! Eu ma demachiez cu lotiune micelara, insa o data pe zi imi si spal tenul cu un gel sau altul, insa delicat si cu grija in zona ochilor. Suntem domnisoare, la naiba! Cu sau fara extensii, oricum - cred eu!- trebuie sa fim delicate cu tenul si, mai ales, ochii nostri! Nu putem arunca o galeata cu apa pe fata si freca agresiv ca... taietorii de lemne, totusi! (Nu stiu de ce mi-a venit comparatia asta, dar intelegeti voi ce vreau sa spun! 😂😂😂)

- NU se intampla nimic daca le udati cu apa! Evident ca extensiile mi se uda cu apa atunci cand imi spal parul, merg la piscina, la mare, fac baie. Doar n-o sa-mi infasor fata in tipla. Sunt menite sa ne faca viata mai frumoasa, nu mai grea! Daca va intra apa in ochi, stergeti delicat cu un servetel sau cu prosopul, fara a freca ochii, ca atunci cand purtati mascara, de exemplu, si nu va permiteti sa ruinati machiajul!

- Se face intretinere dupa 3 saptamani! Daca vrei sa pastrezi extensiile in continuare si nu a fost un moft de-o data, trebuie mers la intretinere dupa 3 saptamani, avand in vedere ca, odata cu cresterea genelor noastre naturale, se pierd din firele aplicate. Asta depinde mult de tehnicianul care le aplica. Am avut experiente si, si. Adica: bine lipite si de calitate fiind, extensiile mi-au rezistat si doua luni, insa produsele proaste si trecute prin mana unor persoane nu foarte bine pregatite mi-au spus adio dupa zece zile. Evident, cand spun ca au rezistat doua luni nu ma refer la forma initiala! E clar ca nu raman toate la locul lor, insa chiar si asa, cazute multe dintre ele, aratau supermisto! Oricum, mult mai frumos decat ar fi aratat cu mascara. In cazul de fata, au trecut... calculati voi!... de pe 30 ianuarie pana astazi, 12 martie. Fix 41 de zile! V-am aratat o poza mai jos, realizata astazi, ca sa vedeti ca inca mai sunt gene la locul lor, nu am goluri inestetice, insa problema este ca extensiile sunt mai greu de disciplinat. Crescand genele mele naturale, este normal ca extensiile sa fie mai lungi decat trebuie si nu mai arata perfect curbate ca in poza de sus!

- NU alege ieftin! Aplicarea extensiilor de gene fir cu fir nu costa cat o merdenea. Asta este! Procedura este extrem de migaloasa, dureaza chiar si trei ore, implica o rabdare fenomenala, atentie, pricepere, simt estetic. Produsele - extensiile si lipiciul- sunt scumpe daca sunt de buna calitate! In functie de ceea ce iti doresti sau de ceea ce tehnicianul considera ca iti trebuie, sunt combinate mai multe tipuri de extensii. Mai scurte, mai lungi, mai curbate, etc. Alege intotdeauna un salon cu renume, un tehnician recomandat! Nu merge in locuri obscure unde preturile foarte mici trebuie sa te puna pe fuga! Am vazut rezultate dezastruoase, gene ca niste maturi sau ca niste aripi de fluturi, toate de-o singura dimensiune de la un capat la altul al pleoapei. Ori asta nu inseamna natural si, in nici un caz, frumos! Lasati-va pe mana unor oameni care au cursuri la activ, diplome pe perete si recomandari cu duiumul! 

- Daca suntem la capitolul recomandari, va pot trimite cu mare incredere la Dana Stancu (aveti link spre blogul ei AICI) O admir foarte mult pentru ca, mama de trei copii fiind, nu s-a multumit sa fie doar beauty blogger, ci s-a specializat in make-up si acum in stilizare de gene. Lucreaza absolut minunat! Este zambitoare si calma, atenta, rabdatoare. Nu se plange o secunda ca a obosit, nu-ti da de inteles ca o deranjezi, ba dimpotriva. Aproape ca adormi in timp ce iti aplica extensiile. Atat de delicata este! Dana lucreaza in echipa Roxanei Dumitru si o puteti contacta la telefon: 0741962308 


extensiile mele in prima zi - 30 ianuarie


extensiile dupa 35 de zile

extensiile dupa 41 de zile

Ea este Dana! 💕

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search