miercuri, 12 aprilie 2017

Ați încercat noua cafea NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO?


Eu beau cafea cu lapte, numai cu lapte - in ultima vreme numai de soia sau migdale, insa chiar si asa, pot aprecia o cafea aromata. Stiu ca expertii in cafea condamna combinarea cafelei cu laptele si chiar si cu zaharul, insa mie nu-mi place simpla si nici n-as putea sa o beau asa. Am tensiunea arteriala foarte mica si o cafea fara lapte ma face sa tremur imediat dupa. Asa ca pun putin lapte si in noua cafea NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO. Ai mei din familie o consuma ca atare si sunt incantati de aroma ei intensă, situațiune sesizată si de o bautoare de lapte cu cafea ca mine. In ultima luna n-am mai schimbat cafeaua si acum ca vorbim despre ea, constat ca mai am doar 2 plicuri. Panicăăăă! 😄



Aflati ca NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO se distinge prin amestecul echilibrat, oferit de puterea cafelei Arabica, îmblânzită de gustul fin de lapte, atinsă de un strop de zahăr și desăvârșită de o cremă delicată, apetisantă. NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este acea cafea mică, ce face diferențe mari.

Inspirat de cuvântul „piccolo”, care în limba italiană înseamnă „mic”, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO îmbină plăcut intensitatea aromei cafelei 100% Arabica cu finețea gustului de lapte, desăvârșite de dulceața unui strop de zahăr, totul în 60ml.
Astfel, iubitorii de cafea pot savura cafeaua scurtă NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, preparată într-o ceșcuță de 60 ml (de tip espresso). Incepând cu luna martie 2017, cafeaua NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este disponibilă în marile rețele comerciale naționale.




Rokolla spunea...

Am sa incerc si e aceasta varianta de 3 in 1. Si eu iubesc cafeaua cu lapte si daca o consum fără lapte, parca-i lipsește ceva

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search