miercuri, 12 aprilie 2017

Zânele primăverii de la PARKLAKE îți dau vouchere de cumpărături

ParkLake Shopping Center marchează sărbătorile pascale prin campania “Este în natura ta să faci surprize de Paște”. Până pe 14 aprilie, „zânele primăverii” vor împărți bucureștenilor 4.000 de vouchere de cumpărături, în valoare totală de 200.000 de lei.


Bucureștenii care se întâlnesc cu zânele ParkLake în această perioadă primesc garantat un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei, care poate fi utilizat în peste 120 de magazine partenere din centrul comercial. Lista magazinelor participante în campanie poate fi accesată pe www.parklake.ro.

Campania “Este în natura ta să faci surprize de Paște” marchează sezonul cumpărăturilor de primăvară la ParkLake. Voucherele sunt valabile între 20 aprilie și 30 mai, perioadă în care centrul comercial își întâmpină vizitatorii cu numeroase surprize și oferte speciale.

Labirintul ParkLake

În așteptarea Iepurașului de Paște, ParkLake îi invită atât pe cei mici, cât și pe cei mari să-și testeze orientarea și perspicacitatea într-un labirint tematic plin de surprize. Persoanele care trec pragul centrului comercial între 5 și 15 aprilie sunt așteptate să se aventureze în labirint pentru a câștiga premii instant.

După ce parcurg traseul, curajoșii își pot pune o dorință la automatul de Paște, situat la ieșirea din labirint. Participanții vor fi răsplătiți cu premii constând în vouchere, jucării și dulciuri. Peste 1.500 de premii sunt oferite de magazinele partenere: Brands for Kids, Caramel, Carolina Boix, Claire's, Coccodrillo, Corner Tree Café, Desigual, Douglas, Garkony, Gatta, Gerovital, GETT's ColorBar, Gherasos, Gloria Jeans, Handsome Monk, Forever Green, Hervis, Lanidor, Lego, Luxury Gifts, Macho Piciu, Magnolia, Maxi Toys, McDonald's, Melkior, Okaidi, Oni's Accessories, Optiplaza, Parfois, Paul, Pepper, Play Park, Second Cup, Sephora, Sofiaman, Springfield, Swarovski Women' Secret, World Class, Yamamay, Za-Za.

Labirintul poate fi explorat în Main Square de miercuri până vineri între 18:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul orar 14:00-21:00. Sâmbătă, 15 aprilie, labirintul poate fi parcurs între orele 14:00-20:00.

Târg de Paște la ParkLake

În perioada 5-15 aprilie, bucureștenii sunt așteptați la Târgul de Paște cu delicii și tradiții. Cei care trec pragul centrului comercial între orele 10:00 și 22:00 pot achiziționa bunătăți tradiționale, cadouri și decorațiuni de sărbătoare. Evenimentul va avea loc la parterul ParkLake, în zona intrării Starbucks și Second Cup.

Ateliere tematice pentru copii

În paralel, ParkLake Shopping Center organizează o serie de ateliere tematice pentru copiii care vor să-l întâmpine pe Iepuraș cum se cuvine. Cei mici vor participa la ateliere de încondeiat ouă de Paște și își vor confecționa propriile accesorii tematice. Evenimentele vor avea loc în Main Square (la parterul ParkLake) cu acces gratuit, între 5 și 15 aprilie, de miercuri până vineri între 18:00 și 20:00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul orar 14:00-20:00.

Eveniment de construcție Ou LEGO

Copiii sunt așteptați la ParkLake în 8 și 9 aprilie, între orele 12:00 și 20:00, să decoreze un Ou uriaș LEGO și să creeze decorațiuni pascale din cărămizi LEGO. Evenimentul se va desfăşura la etajul 1, în zona magazinelor pentru copii, iar accesul este gratuit.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search