sâmbătă, 8 aprilie 2017

Beneficiile detergenților naturali


Potrivit studiilor, calitatea aerului din multe case poate fi de doua pana la cinci ori mai poluata, decat aerul din afara casei. Astfel, acesta este unul dintre pericolele principale din mediul inconjurator. Efectele expunerii la un mediu poluat pot numara simptome ca: dureri de cap, ameteala, oboseala si iritarea ochilor, nasului, gatului, dar si aparitia astmului sau alte probleme respiratorii si chiar cancer.

Alegerea produselor de curatenie este extrem de importanta. Stiai sau nu, dar o multime dintre produsele de curatenie sunt toxice pentru sanatatea noastra. Nici un motiv de ingrijorare, pentru ca exista si alternative naturale.

BottegaVerde.ro prin gama destinata casei este o alternativa sanatoasa care curata eficient, dar si fereste de aparitia anumitor afectiuni. Iata care sunt 4 dintre avantajele pe care le are folosirea unor produse de curatat cu ingrediente naturale, non-toxice.

Sunt perfect sigure de folosit in preajma copiilor

Aceasta este cea mai mare teama a unui parinte. Foarte multe mame ascund solutiile de curatat in locuri in care sa nu poata avea acces cei mici. Cu o solutie de curatat non-toxica, nu trebuie sa iti mai faci griji pentru acest aspect. De asemenea, pielea sensibila a copiilor poate suferi iritatii. 

Incearca sa speli toate lucrurile cu care cel mic intra in contact, cu produse de casa din ingrediente naturale, fara substante toxice. Poti alege dintre aromele de iris, lavanda sau violete, 23 de lei pentru un balsam de rufe eficient de la Bottegaverde.ro. Toate ingredientele sunt unele active de origine vegetala, care lasa lenjeria moale, faciliteaza calcatul si elibereaza si un parfum delicat.

Pastreaza curat aerul pe care il respiri

Majoritatea produselor de curatare sau a odorizantelor de camera din comert, sunt pline de substante toxice. Poti chiar observa pe etichetele lor, instructiuni de a nu inhala aburii produsi de acestea. Incearca un difuzor de parfum cu aroma de argan, de la Bottegaverde.ro, ceai verde, vanilie, vanilie neagra sau iris, 37, 53 sau 100 de lei pentru o prospetime naturala, numai fructe si flori, fara substante toxice.

Vei plati preturi similare

Chiar daca ai crede ca e mult mai costisitor sa traiesti mai sanatos, situatia nu este intocmai. Majoritatea produselor sunt chiar mai scumpe decat alternativa lor lipsita de substante toxice. 

Incearca spray-ul pentru tesaturi cu parfum de sapun de Marsilia cu efect de prospetime si curatenie, de la Bottegaverde.ro, 250 ml la 53 lei, pentru un produs cu ingrediente active de captare a mirosurilor neplacute, perfect nu numai pentru asternuturi, dar si pentru mobila sau interiorul automobilului.

Au grija de mediul inconjurator

E foarte usor ca un produs de curatenie sa ajunga in apa pe care noi o folosim. E nevoie de un proces indelungat pentru a elimina toate acele chimicale. Daca alegi sa folosesti produse cu ingrediente naturale, vei ajuta mediul inconjurator sa se fereasca de acest risc. Alegerea unui stil de viata in care lasi deoparte substantele toxice, are numai lucruri bune de adus. Incearca sa transferi acest stil sanatos si cand conduci, cu un parfum auto cu vanilie neagra, 26 lei pentru o aroma suava si plina de ingrediente naturale.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search