sâmbătă, 8 aprilie 2017

Ceramidele din capsulele Elizabeth ARDEN


Cu ceramidele Elizabeth Arden am o relatie speciala de ceva timp, in sensul ca ne-am imprietenit in iarna si de atunci ne tot leaga o dragoste pe care o prevad a fi eterna. Astfel, in rutina de ingrijire a pielii se aflau deja scrubul Ceramide Line Smoothing Exfoliator si crema Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Activation Cream, iar in urma cu trei saptamani li s-au alaturat capsulele Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum.



In 1990, Elizabeth Arden a demarat o adevărată revoluție lansând Capsulele cu Ceramide – ceramide din bio-inginerie, cu o formulă identică cu cea a ceramidelor naturale ale pielii, formulă regăsită încă din prima capsulă doză-single. 
Ca leader în tehnologia ceramidelor încă din 1990, iată că Elizabeth Arden introduce pe piață, primăvara aceasta, o nouă generație de capsule: Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum.
Aceasta este o varianta imbunatatita a capsulelor cu ceramide, iar diferenta o puteti observa si in fotografia de mai sus. In stanga pozei sunt capsulele cele noi. Si ambalajul a fost schimbat, dar si pretul. Este mult mai mic acum, asa incat fiecare femeie sa se poata bucura de tratamentul miraculos Elizabeth Arden. 




In capsulele cele aurii se afla un serum uleios in prima instanta, care se pune in palme si apoi se foloseste pentru masarea usoara a tenului. Odata intrat in piele, dispare efectul uleios, iar pielea este pregatita pentru crema de noapte. Sau de zi. Nu va speriati de textura serumului pentru ca, repet, nu lasa pelicula grasa la nivelul tenului, ceea ce il recomanda si ca baza pentru machiaj.

Ca si efecte, serumul întărește bariera naturală de reparare a pielii, mărește gradul de hidratare la suprafața pielii și reduce mult apariția liniilor și ridurilor.
Cu această triplă putere anti îmbătrânire și restabilind standardele de aur ale îngrijirii pielii, acest serum cu textură light infuzează pielea cu ceramide care îi redau tinerețea. 


BENEFICIILE CERAMIDELOR ELIZABETH ARDEN:
 

🔺Apar mult mai puține linii fine și riduri.
🔺Funcționează ca un sprijin natural al colagenului pielii, pentru un aspect mai ferm.
🔺Îmbunătățește vizibil nuanța și luminoritatea tenului.
🔺Retexturizează și revitalizează pielea, care va fi și se va vedea mult mai uniformă, 🔺catifelată și sănătoasă.
🔺Întărește bariera naturală de protecție și hidratare a pielii, ca și pe cea a lipidelor.
 

Să ne reamintim, pe scurt, că lipidele naturale din structura pielii sunt ceramidele (cruciale, aproape 50% din întreg), colesterolul și acizii grași – toate bune pentru frumusețea pielii și sănătatea organismului, în proporțiile optime!








“Ca să înțelegi mai bine cum funcționează ceramidele, pur și simplu imaginează-ți că pielea este un zid din cărămizi. Celulele pielii sunt cărămizile, iar ceramidele și celelalte lipide sunt mortarul care menține cărămizile lipite și zidul – întreg, fără fisuri, crăpături ori cărămizi căzute”, spune Dr. Dendy Engelman, consultantul dermatolog Elizabeth Arden.

O combinație de ingrediente de ultimă generație, performante, lucrează prin noile capsule cu ceramide de la Elizabeth Arden: susțin lipidele existente în mod natural în structura pielii, hidratează și, în plus, stimulează procesul natural de regenerare a pielii.






Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search