duminică, 14 mai 2017

3 produse MAGICE care nu trebuie să-ți lipsească din geanta de vacanțăSe apropie mini vacanţa de sfârşit de lună? Cu siguranţă ţi-ai făcut planuri pentru a te relaxa în mijlocul naturii şi a petrece timp liber alături de cei dragi. La iarbă verde, la mare sau la munte, oriunde ai alege să te deconectezi de grijile cotidiene, LifeCare® îţi propune 3 produse magice, uşor de transportat şi de luat cu tine în geanta de mână, totul pentru că tu să te bucuri de natură şi să uiţi de picioare obosite, dureri musculare sau înţepături de insecte.

Spray pentru insecte

Atunci când petreci mult timp în aer liber, asigură-te ca te bucuri din plin de natură cu Spray-ul cu plante BIO Kräuter® Protekt de la LifeCare®, cu dublu rol de protecție, care și calmează în același timp pielea. Acest produs este potrivit pentru toată familia, inclusiv pentru pielea sensibilă a copiilor. Uleiul de măsline din compoziție are efect calmant asupra pielii iritate, hidratează și lasă un miros fin, plăcut care nu atrage insectele. Are efect antibacterian, dezinfectant și calmant asupra pielii. 
Magic-roll anti-durere

Atunci când apar dureri neașteptate, tot ceea ce ți-ai putea dori este o soluție magică care să o îndepărteze imediat. Plantele au această putere și de aceea este bine să apelezi la ajutorul lor. Magic Roll cu plante BIO Kräuter® îți aduce un concept unic anti-durere, extrem de ușor de folosit și transportat. 
Plantele conținute, prin care aloe vera, salvie, rozmarin, arnica montana, mentă, mușețel și altele, sunt binecunoscute pentru rolul important în diminuarea unui spectru foarte larg de dureri musculare sau articulare, pentru proprietățile antiinflamatoare, ajutând și la calmarea iritațiilor pielii, chiar și a celor provocate de înțepături de insecte. 


Protecție pentru picioare

Dacă durerile de picioare îți dau bătăi de cap la final de zi, ai nevoie să te poți baza pe mici trucuri care să te revigoreze. Încearcă Komfort Roll-ul Kräuter® de la LifeCare®, recomandat persoanelor active, care merg mult pe jos, dansatorilor, în caz de picioare umflate, cu senzație greoaie, după mersul pe tocuri. Bucură-te de o senzație de revigorare și ușurime a picioarelor, dar și de o mai bună circulație a sângelui.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search