vineri, 19 mai 2017

Abercrombie & Fitch lansează parfumul FIRST INSTINCT for women



In urma aromei masculine lansata in 2016, Abercrombie & Fitch are placerea sa anunte lansarea ‘First Instinct’ for Women in colaborare cu InterParfums, parfum ispirat de acel prim moment de atractie, cand universurile a doi oameni se ciocnesc si apare o scanteie. Este interpretarea aromata a dragostei la prima vedere si conexiunea primara. Acel moment care nu poate fi exprimat in cuvinte si care nu poate fi anticipat. 

 



Dezvoltat de Fabrice Legros (Studio Pi), design-ul este “bazat pe constructia rectangulara, dar cu rotunjimi care confera feminitatea.” Suprafata unduitoare a sticlei transparente este o invitatie senzuala, in timp ce capacul roz deschis metalizat si placa metalica transmit mostenirea necontestata Abercrombie & Fitch.
“Simt ca First Instinct for Women este in acelasi timp jucaus, feminin si ademenitor. Cu o deschidere senzuala, o dezvoltare spumoasa si un traseu irezistibil seducator, dar fara efort, aceasta formula a fost conceputa pentru a asigura captivarea",  spune maestrul parfumier Laurent le Guernec (IFF).


"First Instinct" for Women este un parfum ademenitor si senzual, pentru femeia care isi urmeaza primul instinct. 



Notele parfumului FIRST INSTINCT

 

Top: florile de Magnolie sarutate de soare imperecheate cu Coaja de Grapefruit trezesc simturile, in timp ce Fructul Pasiunii aduce o luminozitate inrouata dulce. O deschidere pe cat de sofisticata, pe atat de jucausa.

Mijloc: Floarea de Portocal Salbatic duce floralitatea lucitoare in timp ce Orhideea Fluture impletita cu exoticul Nufar, rotunjesc inima aromei. Feminitatea devine senzuala si captivanta.

Baza: Ambra Calda este inflacarata prin amestecul contrastant dintre Cremoasele Tonka si Moscul dependent care aduc traseul ademenitor si seducator fara efort.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search