miercuri, 17 mai 2017

Schauma Nature Moments: bucurii vechi şi noi, păr fericit şi invitaţie la distracţie în TURUL ROMÂNIEI

 
Au trecut vreo 20 de ani de când am folosit prima data un şampon Schauma căruia nu i-am uitat parfumul nici până astăzi. Ţin minte că abia aşteptam să vină ziua de spălat părul, atât de mult îmi plăcea mirosul pe care şamponul acela îl lasă în părul meu, miros care se menţinea chiar şi a doua zi. Pe lângă asta, era mătăsos şi lucios. Îl vopseam blond pe atunci, îl decoloram frecvent, iar din cauza asta era aspru, casant şi uscat. Nu aveam tratamentele sofisticate din zilele noastre, aşa că trebuia să fiu foarte atentă ce anume şampon alegeam, pentru că foarte puţine dintre cele aflate atunci pe piaţa se puteau împrieteni cu părul meu blond argintiu-arctic. Schauma era o minune, pur şi simplu! Nu mai ştiu pentru ce tip de păr era, dar n-am uitat parfumul acela proapăt, fructat şi nici felul în care îmi răsfaţa pletele de Cosânzeană de liceu.

Păstrând amintirea părului meu cel blond – brunet de vreo 16 ani, între timp, după o scurtă perioadă de roşcat-visiniu- m-am bucurat ca un copil în faţa sacului lui Moş Crăciun când am găsit pe birou o cutie mare, din lemn, în care se afla ceea ce vedeţi în poza de mai sus: gama nou-nouţă Schauma NATURE MOMENTS, împreună cu câte un ingredient-cheie al fiecărui şampon, respectiv:
  • Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL este alegerea perfectă pentru un un păr uscat şi fragil. Uleiul de cactus este foarte bogat în vitamine şi acizi graşi, în timp ce mierea este o comoară preţioasă a naturii, un elixir dulce recunoscut peste tot în lume pentru proprietăţile sale hidratante şi fortifiante. Prin combinarea celor două resurse ale naturii, Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL fortifică structura firului de păr şi îl hrăneşte pentru a preveni degradarea sa în viitor.
  • Şamponul şi balsamul Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA sunt potrivite pentru părul deteriorat cu vârfurile despicate. Uleiul de măsline, un binecunoscut secret de înfrumuseţare, hidratează părul şi îl face mătăsos, în timp ce planta de aloe vera, bogată în aminoacizi, vitaminele A şi C şi acid folic, îl face să strălucească. Mai mult decât atât, formula Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA reduce ondularea şi ruperea părului şi previne apariţia vârfurilor despicate, redând-i moliciunea şi aspectul sănătos de la rădăcină până la vârfuri.
  • Lavanda şi ierburile de Provence au fost utilizate de secole în ritualuri de înfrumuseţare pentru a stimula rezistenţa naturală şi sănătatea părului, parfumând-l delicat în acelaşi timp. Valorificând aceste călitaţi, formula şamponului Schauma NATURE MOMENTS PROVENCE HERBS & LAVENDER este special creată pentru un păr fără volum şi cu firul subţire, pentru a-l curăţa fără să-l încarce suplimentar şi pentru a-i reda volumul.
  • Schauma NATURE MOMENTS SUCCULENT RASPBERRY & SUNFLOWER OIL a fost gândită special pentru a proteja, a hrăni şi a-i reda părului vopsit strălucirea. Zmeura, una dintre cele mai cunoscute fructe de pădure, este renumită pentru puterea ei de a purifica şi a conferi strălucire părului, în timp ce uleiul de floarea soarelui este bine-cunoscut ca o sursă de nutrienţi.

Sigur că rafturile magazinelor sunt pline ochi de sticluţe colorate, însă ce deosebeşte şampoanele din gama SCHAUMA NATURE MOMENTS de restul produselor existente pe piaţă? În primul rând, formulele utilizează doar esenţe de origine 100% naturală şi sunt testate dermatologic, fiind blânde cu pielea capului şi neconţinând, de altfel, niciun fel de siliconi sau coloranţi artificiali. Mai mult decât atât, şampoanele au un pH neutru, astfel încât, după spălare, părul rămâne nu doar curat, ci şi frumos în mod natural şi rezistent de la rădăcini până la vârfuri. 


DOUĂ MIE, DOUĂ ŢIE...

Pentru că „sharing is caring”, am împărţit cele patru şampoane primite spre testare cu prietena mea, Alina, care se mândreşte cu un păr blond, ondulat natural, creţ chiar. Este la fel de pretenţioasă cu şampoanele ca şi mine. Nu poate folosi orice pentru că anumite produse îi netezesc buclele, unele îi usucă părul, iar altele nu-i conferă strălucirea oricum dificil de obţinut de părul blond. Am considerat ca pentru ea ar fi potrivite şampoanele HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL, pentru că este destinat părului uscat şi fragil şi promite că previne degradarea şi MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA, cel pentru păr uscat, cu vârfuri degradate. Ea îl decolorează şi vopseşte blond de vreo 20 de ani, aşa că are întotdeauna nevoie de extrahidratare.

O întreb zilele trecute, după mai bine de două luni de când le foloseşte, cum îi plac. Ştiind-o din cale afară de pretenţioasa şi tipicară, am exprimat curiozitatea cu jumătate de gură, că nu cumva să înceapă un eseu pe tema asta, condimentat cu nemulţumiri. Eseu a început, însă unul pe pozitiv. Că mirosul, că strălucirea, că mătăsiozitatea, că buclele bine definite...

Nu mai contenea. Eram în Sinaia când am deschis subiectul ăsta şi vreme de două cappuccino şi-un ecler savurate în curte la Peleş, tot despre asta am vorbit.

Ea despre ale ei, eu despre ale mele- SUCCULENT RASPBERRY & SUNFLOWER OIL, pentru păr vopsit, care miroase incredibil de bine, a zmeură şi fructe proaspete şi PROVENCE HERBS & LAVENDER, cu lavandă parfumată pentru cosiţele mele, trei spre cinci la număr, care au întotdeauna nevoie de volum. Păi ce credeţi? 

Când am terminat cu Peleşul, unul dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru noi două, am intrat în primul supermarket din Sinaia, să ne refacem stocul şi toată ziulica ne-am plimbat prin orăşel şi împrejurimi, că am plecat pe jos si la Buşteni şi Castelul Cantacuzino – traseul nostru preferat pentru relaxare- cu şampoanele după noi. 
Ea, care nu suportă să ţină nici măcar selfie-stick-ul prin plimbări de genul şi mănâncă îngheţata cu o viteză uimitoare, doar ca să nu aibă ceva în mână, a cărat punga cu şampoane full size vreme de vreo şapte kilometri merşi pe jos în ziua cu pricina! 😄😄 Mă umfla râsul privind-o, dar zâmbeam pe înfundate, că nu cumva să-i activez frustrarea! 😄


FAMILIA SCHAUMA

Cu părul proaspăt spălat şi parfum de lavandă ca-n Provence dimprejuru-mi, vă anunţ că Schauma desfăşoară o campanie foarte interesantă până la final de mai: Schauma Family promo.

Pe scurt, SCHWARZKOPF oferă premii multe şi deloc mărunte: 30 de storcătoare de fructe şi legume, 3 de seturi de biciclete pentru toată familia siiiiiii... TURUL ROMÂNIEI pentru întreaga familie, dacă voi cumpăraţi orice produs Schauma, intraţi pe site-ul www.familiaschauma.ro sau trimiteţi SMS la numărul 3723 cu nume şi prenume, numele magazinului şi numărul bonului / facturii fiscale pe care figurează acel produs.

Atât de simplu!

Mi-ar plăcea muuuuult în turul României, dar mă mulţumesc şi cu storcătorul de fructe şi legume, că tot am decis să renunţ la carne şi în meniul meu zilnic se strecoară tot mai multe verdeţuri şi fructețuri. Am plecat la cumpărături! Ciao! Mult succes, vă ţin pumnii! Să câştigaţi toate premiile, mai puţin un storcător, da? :)
Elena spunea...

Cel cu zmeura este preferatul meu! <3

Cristina spunea...

Initial ma temeam de matreata. Asa mi se intampla de cate ori schimb samponul meu antimatreata, insa l-am incercat pe cel cu lavanda si mi-a facut foarte bine parului. Si imi place si super mult parfumul lui.

Maria Comaneci spunea...

Hihi Ne-am inscris si noi la concursul lor. A cumparat sora-mea 5 produse, atat de disperata este sa castige :)))
Mersi pentru pont!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search