marți, 23 mai 2017

SYOSS SALONPLEX: îngrijire profesională a părului, cu utilizare acasă

Cu SYOSS părul este vizibil mai sănătos, mai rezistent și strălucitor, oferind îngrijire ca la salon chiar la tine acasă. Cu o acțiune triplă inovatoare ce repară și reface structura interioară și exterioară a părului, sistemul revoluționar de îngrijire a părului cu efect reparator SALONPLEX cuprinde șampon, balsam, serum și tratament. Mulțumită acizilor minerali și organici care ajută la refacerea micro-legăturilor din interiorul firelor de păr, rezultatul este un păr sănătos. 


Îngrijirea necorespunzătoare, utilizarea unor tratamente ce conțin substanțe chimice, expunerea repetată la căldură sau utilizarea plăcii îți pot deteriora părul în timp. Rezultatele negative se pot observa cu ochiul liber imediat: un păr degradat, uscat, lipsit de strălucire și predispus la rupere și vârfuri despicate. 
Sistemul revoluționar de îngrijire a părului de la SYOSS te ajută să reduci riscul de rupere a firului de păr, iar acesta să își recapete aspectul sănătos. Noua gamă de îngrijire SALONPLEX protejează părul împotriva substanțelor chimice și a factorilor mecanici de stres pentru a obține rezultate ca la salon la tine acasă.Noul SYOSS conține SALONPLEX, tehnologia profesională ce repară firele de păr degradate și reface structura interioară a firului de păr. În plus, SALONPLEX fixează pătrunderea ingredientelor în stratul cel mai profund al firului de păr pentru a obține rezultate de durată.

După ce șamponul curăță într-un mod delicat scalpul, balsamul descurcă părul și îl face până de trei ori mai ușor de aranjat în comparație cu părul netratat. Serumul acționează imediat în profunzimea firului de păr, redându-i moliciunea și strălucirea. 

Gama SYOSS SALONPLEX oferă mult visatul păr, exact ca la salon, fiind completată printr-un tratament cu efect reparator intens, care redă elasticitatea părului degradat din cauza colorării și coafării repetate. 


Noua gamă SYOSS SALONPLEX conține:

  • SYOSS SALONPLEX Șampon, 500 ml

Șamponul reface milioanele de micro-legături deteriorate din interiorul firelor de păr în fiecare zi*. Ultima revoluție în materie de îngrijire a părului.

  • SYOSS SALONPLEX Balsam, 500 ml

Balsamul face părul de 3 ori mai ușor de pieptănat.

  • SYOSS SALONPLEX Serum, 100 ml

Cu efect reparator imediat, serumul face părul moale și strălucitor.

  • SYOSS SALONPLEX Intensive Repair Treatment, 300 ml

Tratamentul redă elasticitatea părului degradat .
Catrina Noe spunea...

Eu folosesc un spary pentru protectie termica de la Syoss si sunt foarte multumita de produsele lor.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search