vineri, 9 iunie 2017

MACHIAJ ÎN ORAȘ, primul serial online de machiaj din România
Maybelline NY Romania vine cu un nou concept, super fresh, care sparge barierele tutorialului clasic de machiaj – MACHIAJ IN ORAS – primul serial online de machiaj din Romania!


Maybelline New York  este brandul care aduce cele mai noi si hot look-uri urbane de machiaj inspirate din vibe-ul New York-ului, prezentandu-le consumatoarelor intr-un mod accesibil, fun si in stilul Do it Yourself. Si pentru ca obiectivul Maybelline este acela de a fi aproape de generatia young, abordand un limbaj fresh si desigur potrivit, s-a decis iesirea din sfera tutorialului clasic cu un nou proiect video, exclusiv online MACHIAJ IN ORAS, in care protagonistele sunt Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York Romania si artista Sore Mihalache. 


Noul format consta intr-un serial video, unde lunar in fiecare episod vom aborda teme contextuale din sfera machiajului. Ca si topics, informatiile vin din doua surse: social media community listening unde cele mai pregnante cerinte ale fanilor in materie de make-up sunt luate in considerare, dar si beauty trends unde analizam dinamica cautarilor pe Google in functie de sezonalitate.

In ceea ce priveste structura serialului, lunar va fi postat un episod principal in care le regasim pe Ioana si Sore prezentand un machiaj pentru un look complet. Ioana ii explica lui Sore, dar si consumatoarelor, pas cu pas aplicarea fiecarui produs in parte, iar in acelasi timp aduce diverse tips & tricks pentru a adauga un flavour aparte look-ului.
Tematica lunara se continua cu 2-3 tutoriale mici, de 1 minut in care targetam consumatoarele care au nevoie de informatia concisa si rapida, focusul cazand mereu pe anumiti pasi de machiaj.


Primul episod se invarte in jurul ideii de ten fresh pentru primavara, moment in care apar diferite probleme ale tenului precum cresterea excesului de sebum. Odata problema descoperita, Ioana vine in ajutor cu solutia: machiajul boho-chic, perfect pentru aceasta perioada a anului, iar care, cu produsele potrivite va rezolva si problema excesului de sebum regasita de Sore. 

Vizionati primul episod alaturi de cele doua tutoriale AICI

Episodul are in vedere diferite componente: dinamica dintre cele doua protagoniste, aplicarea, beneficiile produselor, tips & tricks dar si corelarea cu prioritatile nostre lunare de marketing regasite si in POS.

Nu uitati sa va abonati pe pagina noastra de Youtube, sa dati like si share! 

#MACHIAJINORAS #MAKEITHAPPEN #MAYBELLINENYROMANIA


Zilele trecute am fost la superpetrecerea Maybelline din clubul Fratelli, iar mai jos aveti cateva fotografii de la fata locului! Concertul lui Sore a fost wow, atmosfera minunata, iar noul mascara - fabulos! Vi-l prezint in curand!
xoxo


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search