marți, 23 mai 2017

Tot ce trebuie să știi despre ultimele INOVAȚII pentru umplerea ridurilor



Daca iti doresti un ten stralucitor, neted si vizibil intinerit, cele mai recente inovatii in materie de umplere a ridurilor iti pot indeplini visurile. In plus, pe langa intinerirea pielii, aceste tratamente pot hrani, completa si sustine densitatea tesuturilor, conferind o stralucire de diamant, care este aproape imposibil de realizat doar cu o ingrijire de rutina a pielii.

Teosyal Redensity Skin a fost lansat de Laboratoarele Teoxane din Geneva si mai este cunoscut sub numele de Beauty Booster. Se foloseste impreuna cu un instrument special care ofera o doza exacta de de acid hialuronic, la o adancime potrivita, Teosyal Pen. 

Teosyal Redensity Skin este un acid hialuronic pur non-crosslincat, ceea ce inseamna ca este in esenta o molecula de zahar modelata in apa, amestecata cu alti aminoacizi esentiali, agenti de stralucire a pielii si antioxidanti. 
Atunci cand se maturizeaza, pielea incepe sa-si piarda din suplete si, de-a lungul fetei, apar ridurile. Aceste adancituri reduc abilitatea de a reflecta lumina si dau nastere unor umbre inestetice. Redensity combina tehnicile traditionale de umplere a ridurilor cu mesoterapia pentru o piele tanarasi hidratata.

Formula speciala si patentata are la baza acidul hialuronic care datorita concentratie ideale 15mg/g), rehidrateaza si redensifica dermul. 

Pe langa acesta, Redensity detine o serie de substante ce se regasesc in mod natural in organism, reunite sub forma unui complexul dermo-restructurant ce contine: 8 aminoacizi, 3 antioxidanti, 2 minerale si vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietatile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic si eficienta cu care se combina pentru restructurarea globala a dermului. Pe langa toate acestea, lidocaina ofera un confort sporit pacientului in timpul injectarii, datorita efectului anestezic.


Iata 7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre acest tratament de infrumusetare, specialistii raspund la cele mai importante intrebari:

Care este diferenta dintre fillerele non-crosslincate si crosslincate?

Dat fiind faptul ca este o substanta de filler non-crosslincat, TeosyalRedensity Skineste cea mai buna optiune actuala pentru hidratarea pielii. Filler-ul crosslincateste mai greu si mai puternic si este folosit pentru a crea volum in cazul in care ai pierdut muschi, oase sau tesut adipos.

Insa, folosit pentru a reface suprafata pielii in profunzime, filler-ul croslincat poate crea efecte neplacute, acesta neavand capacitatea de a hidrata chiar si ultimii 1-2 mm din tesuturi, iar semnele de imbatranire necesita estompare chiar din acea zona. Astfel, filler-ul non-croslincat este revolutionar prin capacitatea sa de a actiona la cele mai profunde niveluri, oferind o stralucire naturala tenului.

Este un tratament pentru orice zona a fetei?

Teosyal Redensity Skin este un tratament complex utilizat pentru refacerea, hranirea si infrumusetareatenului in intregime, pentru ca ofera un rezultat foarte frumos. Ridica literalmente pielea. Asadar, in cateva ore dupa tratament, rezultatul va fi vizibil, insadupa 7 zile, timp in care fillerele atrag apa, vei obtine un rezultat foarte bun.

Cat timp vor dura rezultatele?

In mod realist, avand in vedere cantitatea de ace hipodermice mici, efectele benefice se vor vedea 6-12 luni, timp in care va fi stimulata cantitatea de colagen, dar aceste rezultate sunt influentate si de expunerea la soare sau de efortul fizic exercitat. Deci, daca nu bei apa si te expui la soare toata ziua, desigur, nu vor dura prea mult. Pielea are nevoie de o ingrijire speciala, pastreaz-o hidratata, utilizeazacreme de protectie siconsuma multa apa, pentru ca tu sa vezi rezultatele tratamentului mai mult timp.

Este indicat pentru toate tipurile de piele? Chiar si oamenilor cu cicatrici sau melasma cheloida?

Este fantastic pentru probleme precum melasma, pentru ca efectul este doar de luminare a pielii. In cazul persoanelor cu cicatrici cheloidale este mai dificil, insa, dat fiind faptul ca acele sunt atat de aproape de suprafata pielii, sansele de a aparea complicatii sunt reduse. 




Daca sunt injectate deja alte substante cum ar fi Botox, se poate face acest tratament?

Fata imbatraneste si isi modifica forma, muschii se lasa, iar odata cu acestea si trasaturile. Redensity Skin este un tratament care ajuta la ridicarea usoara a pometilor, la corectarea liniei maxilarului, astfel trasaturile revin la forma initiala.

Ar putea fi un tratament potrivitinainte de un evenimet special?

Acesta este un tratament potrivit pentru mirese sau alte persoane care urmeaza sa participe la un eveniment important si poate fi facut cu 7 zile inainte de acesta, rezultatele fiind vizibile imediat. Mai important, daca ai peste 30 de ani si pielea incepe sa devina din ce in ce mai putin hidratata, este tratamentul perfect.

Redensity este creat special pentru a elimina imperfectiunile fetei. Acesta actioneaza eficient asupra ridurilor superficiale si profunde chiar de la prima folosire. In urma acestui tratament pielea capata un aspect fin, este hidratatasi isi recapata elasticitatea si luminozitatea.

Conceptul care sta la baza acestui produs este combinarea eficenta a mesoterapiei cu fillerele de acid hialuronic, rezultatul fiind redensificarea si refacerea capacitatii naturale a pielii din zona fetei, gatului si decolteului de a reflecta lumina. 



Cum functioneaza in cazul barbatilor?

Nu exista nimeni in lume care sa nu-l poata folosi. Tratamentul cu Teosyal Redensity Skin este fantastic. Rezultatele sunt aceleasi si in cazul barbatilor, se aplica aceleasi reguli, acest filler crosslincat fiind o adevarata inovatie in materie de tratamente de infrumusetre, intinerire si hidratare a pielii.

Solicitati medicului dvs. tratamentele cu Teosyal Redensity Skin de la Teoxane.
Anonim spunea...

Pentru riduri se poate folosi cu rezultate bune serul anticearcan Pure.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search