luni, 19 iunie 2017

Beauty news L’ERBOLARIO: ulei spray de protecție solară pentru un bronz strălucitor




 Nisip fierbine, soare torid, briza plăcută a mării și un produs eficient de protecție solară sunt ingredientele unei veri fascinante, ce va crea amintiri de neuitat. Pentru a profita la maxim de soare și a căpăta un bronz cât mai strălucitor și sănătos, L’Erbolario lansează un nou ulei spray de protecție solară pentru corp SPF 50. 

Cu ulei din semințe de cactus Opuntia și curmale de deșert, produsul se prezintă sub formă de spray invizibil ce oferă o protecție excelentă și este foarte practic de folosit. Odată ce este pulverizat, picăturile foarte fine vor forma o peliculă invizibilă care va lăsa o senzație plăcută de confort pe piele (chiar și pe pielea cea mai delicată), fără a lăsa urme grase.

Produsul conține substanțe naturale hidratante, hrănitoare, calmante, cu o eficiență deosebită, ce oferă pielii un confort absolut, garantează maximum de protecție și reduce efectele nocive ale radiațiilor solare responsabile pentru îmbătrânirea pielii.

Ulei din semințe de cactus Opuntia – nutritiv și elasticizant – cu o textură minunată care, imediat după primele aplicări, lasă pielea strălucitoare și catifelată, hrănind-o în același timp datorită conținutului bogat de vitamina E și vitamina F, steroli și acizi grași.

Ulei din curmale de deșert – hrănitor și protector – unicitatea sa constă în faptul că ajută la restructurarea pielii arse de soare, datorită conținutului bogat de saponine, flavonoide și acizi organici. 

Fracțiune nesaponificabilă de ulei de măsline – anti-îmbătrânire – deosebit de eficientă în tratarea pielii uscate și deshidratate, deoarece asigură protecție împotriva razelor solare. Date fiind proprietățile sale de stimulare a fibroblaștilor, asigură o bună acțiune de prevenire a ridurilor și a apariției pungilor de sub ochi. 

Alfa Bisabol organic din Candeia – anti-roșeață – este un prieten prețios pentru pielea deosebit de sensibilă, care se înroșește ușor. Ajută la repararea pielii feței și corpului, protejând împotriva agresiunii factorilor externi. 

Vitamina E din soia – antioxidant – este un antioxidant excelent, ce protejează integritatea membranelor celulare, păstrând pielea suplă și împiedicând îmbătrânirea prematură a pielii.

Produsul este 100% fabricat în Italia și este testat dermatologic, fiind rezistent la apă.
Monitorizarea conținutului a 7 metale* pentru a reduce riscul alergiilor și astfel a proteja pielea extrem de sensibilă. *Nichel, plumb, arsenic, cadmiu, mercur, antimoniu și crom.

NU conține: parabeni, conservanți din formaldehidă, posibile surse de gluten, acrilați, siliconi, uleiuri minerale, derivați ai peg, ingrediente de origine animală.

Produsul se găsește în farmaciile Sensiblu.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search