luni, 19 iunie 2017

,,Hungry for inspiration” cu FINN CRISP


Studiile au demonstrat că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar asta pentru că o persoană care renunță la acest obicei este mult mai predispusă să consume alimente nesănatoase în timpul zilei. Datorită modalităților infinite în care pâinea finlandeză poate fi integrată într-un mic dejun, Finn Crisp a lansat campania de promovare ,,Hungry for inspiration”. 

  
Finn Crisp este un deliciu bogat în fibre, care conține puține calorii și reprezintă o gustare sănătoasă și hrănitoare, atât la micul dejun, cât și în cadrul unor diete alimentare.  
Mulțumită cantității mari de fibre pe care o conține (între 15-20 grame/100 grame de produs), aceasta este recomandată persoanelor care își doresc un regim alimentar echilibrat. Spre deosebire de majoritatea tpurilor de pâine, ingredientul de bază a produsului este făina de secară integrală. Ingredientele naturale contribuie la o funcționare adecvată a sistemului intestinal, mențin stabil nivelul zahărului din sânge și luptă împotriva diabetului. Campania ,,Hungry for inspiration”, invitație deschisă la creativitate pentru micul dejun
Produsele Finn Crisp pot fi găsite într-o gamă variată de sortimente, care pot fi combinate în funcție de gusturile și originalitatea fiecăruia, de exemplu: mozzarella și roșii cherry, felii de avocado, guacamole, ouă fierte sau prăjite, cremă de brânză, icre sau fructe. În plus, prepararea unui mic dejun cu Finn Crisp durează doar 10-15 min. 
Pâinea finlandeză Finn Crisp, recomandată și pentru diete
Un stil de viață sănătos este cel bazat pe fibre dietetice esențiale, deoarece acestea contribuie la menținerea sanatății sistemului digestiv. Finn Crisp reprezintă alternativa ideală pentru a înlocui produsele de panificație, deoarece conține fibre dietetic, cu multiple beneficii asupra organismului. În plus, acest tip de pâine nu conține soia sau derivate din lapte, astfel încât este recomandat consumul chiar și în diete vegane sau de post.

Datorită formei feliilor de pâine crocantă Finn Crisp, acestea pot fi utilizate pentru a crea sandwich-uri inspirate și pentru cei dragi, dar și într-un mod festiv, la diferite evenimente. 
Despre Finn Crisp
Brandul Finn Crisp a fost înfiintat în Finlanda, în anul 1952. Producatorul Finn Crisp este numărul doi în lume în producția de pâine crocantă și lider în industria de panificație din Finlanda și Țările Baltice.

În România, produsele Finn Crisp sunt distribuite de Maresi Foodbroker SRL şi se găsesc în toate marile lanțuri de magazine Auchan, Carrefour, Cora si Mega Image, în două variante: pâine crocantă tradițională (din secara și din tărâțe de secară) și pâine crocantă subțire (din secară, cu multicereale sau cu chimen, coriandru și usturoi). 


Sursa foto: savoriurbane.com
Tot aici gasiti si retetele pentru minunatiile din poze!
Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search