luni, 17 iulie 2017

Ce faci dacă îți cade părul și ești bărbat


... Acesta din fotografie sau altul. Pai, in primul rand, nu te resemnezi! Nu-l iei in brate pe "asta e" si te chinui sa accepti gandul ca vei fi chel. Oamenii care renunta sunt cei care pierd din start. Orice. Oricand. Oriunde. Cauti solutii, chiar daca ai o sansa foarte mica de a reusi in demersul tau, incearca. Orice incercare e mai buna decat nici o incercare. Asa! Revenind la caderea parului, cunosc barbati de mai multe feluri. Unii care s-au culcat pe o ureche si privesc cu resemnare parul din perie, altii care sunt speriati si stresati, dar nu fac nimic si fratele meu, care incearca tot timpul solutii noi pentru problema lui. Ah, si mai am un prieten care si-a propus sa incerce implantul de par.

Stiindu-l deschis sa incerce chestii noi pentru par, i-am propus si Recupar. Initial n-a vrut, pe motiv ca il enerveaza tipul din reclama TV. 😁 L-am convins intr-un final ca e un sampon superlaudat, cu referinte bune si merita sa-l incerce. "Si-o sa am par ca al aluia din reclama?", s-a consolat el, amuzat. "Pana la umeri, chiar!", l-am asigurat eu.
Dupa o luna de cand tot foloseste samponul nu i-a crescut parul pana la umar, dar cel putin nu mai cade. Iar asta este o reusita, avand in vedere ca il stresa maxim aspectul asta si nu reusise sa-i dea de cap. 
Despre volum nu se poate pronunta pentru ca are parul foarte scurt, insa mi-a marturisit ca a scapat si de un soi de mancarime al scalpului care il sâcâia din cand in cand.
Si asta pentru ca uleiul de brusture din compozitia samponului Recupar calmeaza mancarimile scalpului, vindeca roseata, indepartand in acelasi timp si matreata.

Ingredientele active din compozitia samponului RECUPAR sprijina si stimuleaza reluarea procesului de crestere a firelor de par.
Uleiul de radacina de brusture este un ulei natural, bogat in fitosteroli si acizi grasi naturali.


Are proprietati antiseptice si are rolul de reglator al glandelor sebacee.
Mentine scalpul sanatos si promoveaza cresterea parului. Intareste radacina firului de par si impiedica subtierea si caderea acestuia.
Datorita continutului bogat de vitamine A, C, B1, E si K, uleiul de brusture este recomandat si în tratarea altor afectiuni ale pielii, în special pentru acnee, riduri si ten obosit sau îmbatrânit.
Daca vrei sa incercati samponul Recupar - ceea ce va recomand, pentru ca nu aveti ce pierde si sunt de parere ca atunci cand ai o problema trebuie sa bifezi absolut orice ar putea sa te scape de ea- va informez ca pretul lui este de 26 de lei. Si inteleg ca "miroase foarte bine, proaspat si barbatesc parfumat, iar parul scârțâie dupa spalare", ca sa inchei citatul.
Frate-miu spune ca va continua samponarea cu Recupar, iar pentru ca astazi este ziua lui, l-am ajutat in acest demers cu inca trei sampoane, sa fiu sigura ca se tine de treaba! 👍
 
Denisa spunea...

Eu iau folixin, un supliment din plante!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search